Meral Akşener ve Ahmet Nur Çebi, Zeydan Karalar’ı ziyaret etti

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 17.02.2023 - 19:43, Güncelleme: 17.02.2023 - 19:43
 

Meral Akşener ve Ahmet Nur Çebi, Zeydan Karalar’ı ziyaret etti

Meral Akşener ve Ahmet Nur Çebi, Zeydan Karalar’ı ziyaret etti
ADANA,(DHA)- ADANA Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i ağırladı ve ikili depremzedeler için neler yapılabileceğine dair görüş alışverişinde bulundu. Başkan Zeydan Karalar’ı ziyaret eden bir diğer isim Beşiktaş Kulübü Başkanı Nur Ahmet Çebi de, Zeydan Karalar ve Meral Akşener’e, kulübün depremzedeler için yürüttüğü yardım faaliyetleriyle ilgili bilgi verdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i makamında ağırladı.  Zeydan Karalar ve Meral Akşener,  depremzede halk yararına birlikte neler yapılabileceğine dair görüş alışverişinde bulundu.Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi de deprem felaketinden etkilenen Adana'da bir araya geldiği Meral Akşener ve  Zeydan Karalar'a, siyah-beyazlı ekibin yürüttüğü yardım faaliyetleriyle ilgili bilgi verdi. (DHA) FOTOĞRAFLI  
Meral Akşener ve Ahmet Nur Çebi, Zeydan Karalar’ı ziyaret etti

ADANA,(DHA)- ADANA Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i ağırladı ve ikili depremzedeler için neler yapılabileceğine dair görüş alışverişinde bulundu. Başkan Zeydan Karalar’ı ziyaret eden bir diğer isim Beşiktaş Kulübü Başkanı Nur Ahmet Çebi de, Zeydan Karalar ve Meral Akşener’e, kulübün depremzedeler için yürüttüğü yardım faaliyetleriyle ilgili bilgi verdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i makamında ağırladı.  Zeydan Karalar ve Meral Akşener,  depremzede halk yararına birlikte neler yapılabileceğine dair görüş alışverişinde bulundu.Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi de deprem felaketinden etkilenen Adana'da bir araya geldiği Meral Akşener ve  Zeydan Karalar'a, siyah-beyazlı ekibin yürüttüğü yardım faaliyetleriyle ilgili bilgi verdi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.