Mersin merkezli 4 ilde göçmen kaçakçılarına operasyon

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 12.07.2023 - 08:59, Güncelleme: 12.07.2023 - 08:59
 

Mersin merkezli 4 ilde göçmen kaçakçılarına operasyon

Mersin merkezli 4 ilde göçmen kaçakçılarına operasyon
Mustafa ERCAN/MERSİN, (DHA) - MERSİN merkezli 4 ilde göçmen kaçaklarına operasyon düzenlendi. Kimliği belirlenen 15 kişiye yönelik operasyonda şüphelilerin çoğu gözaltına alındı Suriye'den Bulgaristan'a göçmen kaçakçılığı yapan şebekeyi teknik ve fiziki takip sonucu deşifre eden İl Emniyet Müdürlüğü, şebekeye üye 15 kişinin kimliğini belirledi. Savcılığın şüpheliler hakkında yakalama kararı çıkarmasının ardından bu sabah Mersin merkezli Şanlıurfa, İstanbul ve Sakarya'da eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda, hakkında yakalama kararı bulunan çok sayıda şüpheli gözaltına alındı. Mersin'de yakalanan şüpheliler, emniyete götürüldü. Diğer illerde gözaltına alınan şüphelilerin ise işlemleri tamamlandıktan sonra Mersin'e getirileceği bildirildi. (DHA) FOTOĞRAFLI  
Mersin merkezli 4 ilde göçmen kaçakçılarına operasyon

Mustafa ERCAN/MERSİN, (DHA) - MERSİN merkezli 4 ilde göçmen kaçaklarına operasyon düzenlendi. Kimliği belirlenen 15 kişiye yönelik operasyonda şüphelilerin çoğu gözaltına alındı
Suriye'den Bulgaristan'a göçmen kaçakçılığı yapan şebekeyi teknik ve fiziki takip sonucu deşifre eden İl Emniyet Müdürlüğü, şebekeye üye 15 kişinin kimliğini belirledi. Savcılığın şüpheliler hakkında yakalama kararı çıkarmasının ardından bu sabah Mersin merkezli Şanlıurfa, İstanbul ve Sakarya'da eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda, hakkında yakalama kararı bulunan çok sayıda şüpheli gözaltına alındı. Mersin'de yakalanan şüpheliler, emniyete götürüldü. Diğer illerde gözaltına alınan şüphelilerin ise işlemleri tamamlandıktan sonra Mersin'e getirileceği bildirildi. (DHA)

FOTOĞRAFLI
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.