METEOROLOJİ FIRTINA’YA KARŞI UYARDI

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 17.11.2023 - 14:51, Güncelleme: 17.11.2023 - 14:52
 

METEOROLOJİ FIRTINA’YA KARŞI UYARDI

Meteoroloji Antalya 4’ncu Bölge Müdürlüğü Burdur ve Isparta illerini 18 Kasım 2023 tarihli, yarın fırtınaya karşı uyarıda bulundu.
Meteoroloji Antalya 4’ncu Bölge Müdürlüğü Burdur ve Isparta illerini yarın olması muhtemel fırtınaya karşı uyarıda bulundu. Meteoroloji Antalya 4’ncu Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada Yapılan son değerlendirmelere göre; yarın (Cumartesi) 18.11.2023 Isparta ve Burdur çevrelerinde rüzgarın güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli fırtına (50-80 km/saat) yer yer tam fırtına (90-110 km/saat) şeklinde esmesi beklendiğinden yaşanabilecek ulaşımda aksamalar, çatı uçması, soba ve baca gazı zehirlenmesi, ağaç ve direk devrilmesi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir. Denildi.
Meteoroloji Antalya 4’ncu Bölge Müdürlüğü Burdur ve Isparta illerini 18 Kasım 2023 tarihli, yarın fırtınaya karşı uyarıda bulundu.

Meteoroloji Antalya 4’ncu Bölge Müdürlüğü Burdur ve Isparta illerini yarın olması muhtemel fırtınaya karşı uyarıda bulundu. Meteoroloji Antalya 4’ncu Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada

Yapılan son değerlendirmelere göre; yarın (Cumartesi) 18.11.2023 Isparta ve Burdur

çevrelerinde rüzgarın güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli fırtına (50-80 km/saat) yer yer tam fırtına (90-110 km/saat) şeklinde esmesi beklendiğinden yaşanabilecek ulaşımda aksamalar, çatı uçması, soba ve baca gazı zehirlenmesi, ağaç ve direk devrilmesi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir. Denildi.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.