Milli Güreşçi Alperen Berber, Zagreb’den gümüş madalya ile döndü

Spor (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 16.01.2024 - 16:04, Güncelleme: 16.01.2024 - 16:04
 

Milli Güreşçi Alperen Berber, Zagreb’den gümüş madalya ile döndü

Milli Güreşçi Alperen Berber, Zagreb’den gümüş madalya ile döndü
SAMSUN, (DHA)-SAMSUN Büyükşehir Belediye Spor Kulübü sporcusu, Milli Güreşçi Alperen Berber’den bir başarı daha geldi. Alperen Berber, 82 kiloda finalde Macar rakibi Erik Szilvassy’e mağlup olarak gümüş madalyanın sahibi oldu. Hırvatistan’ın Zagreb kentinde, 10-14 Ocak tarihleri arasında düzenlenen, milli sporcularımızın grekoromen, serbest stil ve kadınlarda mindere çıktığı Zagreb Open 1. Ranking Serisi’nde millilerimiz toplamda 7 madalya kazanarak tamamladı. Grekoromen stilde Samsun Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Sporcusu, Milli Güreşçi Alperen Berber 82 kiloda ikinci olarak gümüş madalya kazandı.  Samsun Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Başkanı Süleyman Demirtaş yaptığı açıklamada “Büyükler Avrupa Şampiyonası öncesinde şehrimizin ve ülkemizin gururu Alperen kardeşimiz Zagreb’de 2.lik kürsüsünde yerini aldı. Genç sporcumuzu ve üzerinde emeği olan antrenörlerimizi tebrik ediyorum. Hedefleri olan sporcumuz Alperen Berber’e de başarılarının devamını diliyorum” dedi. (DHA) FOTOĞRAFLI
Milli Güreşçi Alperen Berber, Zagreb’den gümüş madalya ile döndü

SAMSUN, (DHA)-SAMSUN Büyükşehir Belediye Spor Kulübü sporcusu, Milli Güreşçi Alperen Berber’den bir başarı daha geldi. Alperen Berber, 82 kiloda finalde Macar rakibi Erik Szilvassy’e mağlup olarak gümüş madalyanın sahibi oldu.

Hırvatistan’ın Zagreb kentinde, 10-14 Ocak tarihleri arasında düzenlenen, milli sporcularımızın grekoromen, serbest stil ve kadınlarda mindere çıktığı Zagreb Open 1. Ranking Serisi’nde millilerimiz toplamda 7 madalya kazanarak tamamladı. Grekoromen stilde Samsun Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Sporcusu, Milli Güreşçi Alperen Berber 82 kiloda ikinci olarak gümüş madalya kazandı.

 Samsun Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Başkanı Süleyman Demirtaş yaptığı açıklamada “Büyükler Avrupa Şampiyonası öncesinde şehrimizin ve ülkemizin gururu Alperen kardeşimiz Zagreb’de 2.lik kürsüsünde yerini aldı. Genç sporcumuzu ve üzerinde emeği olan antrenörlerimizi tebrik ediyorum. Hedefleri olan sporcumuz Alperen Berber’e de başarılarının devamını diliyorum” dedi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.