Nevşehir'de hava aracı 'cayrokopter' ile trafik denetimi

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 06.09.2023 - 14:34, Güncelleme: 06.09.2023 - 14:34
 

Nevşehir'de hava aracı 'cayrokopter' ile trafik denetimi

Nevşehir'de hava aracı 'cayrokopter' ile trafik denetimi
Ahmet KORKMAZER/NEVŞEHİR, (DHA)- NEVŞEHİR’in 4 ilçesinde İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, hava aracı 'cayrokopter' ile trafik denetimi yapıldı. Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı ve İçişleri Bakanlığının, ‘Trafik Kazalarını Önleme Planı’ konulu talimatı kapsamında, jandarmanın sorumluluk sahasında Hacıbektaş, Kozaklı, Avanos ve Gülşehir ilçelerinde, 'cayrokopter' ile havadan denetim yapıldı. Yapılan faaliyetlerde, trafik kurallarına uymadığı tespit edilen araç sürücülerine 2918 sayılı Karayolu Trafik Kanunu'nun ilgili maddeleri gereği cezai işlem uygulandı. (DHA) FOTOĞRAFLI
Nevşehir'de hava aracı 'cayrokopter' ile trafik denetimi

Ahmet KORKMAZER/NEVŞEHİR, (DHA)- NEVŞEHİR’in 4 ilçesinde İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, hava aracı 'cayrokopter' ile trafik denetimi yapıldı.
Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı ve İçişleri Bakanlığının, ‘Trafik Kazalarını Önleme Planı’ konulu talimatı kapsamında, jandarmanın sorumluluk sahasında Hacıbektaş, Kozaklı, Avanos ve Gülşehir ilçelerinde, 'cayrokopter' ile havadan denetim yapıldı. Yapılan faaliyetlerde, trafik kurallarına uymadığı tespit edilen araç sürücülerine 2918 sayılı Karayolu Trafik Kanunu'nun ilgili maddeleri gereği cezai işlem uygulandı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.