Öğretmen çift, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde evlendi

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 25.11.2021 - 12:53, Güncelleme: 25.11.2021 - 12:53
 

Öğretmen çift, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde evlendi

Öğretmen çift, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde evlendi
Atike CEYLAN KAÇAR/SİLİFKE (Mersin), (DHA)- MERSİN'in Silifke ilçesinde öğretmen çift Tuğçe ve Musa Çetin, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde dünyaevine girdi. 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü özel bir mutlulukla kutlayan öğretmen Tuğçe ve Musa Çetin çifti mutluluğa 'Evet' diyerek Öğretmenler Günü'nde evlendi. Silifke Belediyesi Nikah Salonu'nda düzenlenen nikah töreniyle dünya evine giren genç öğretmenler Tuğçe ve Musa Çetin çiftini tebrik ederek mutluluklar dileyen Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, evlenme cüzdanını geline teslim etti. Nikahta konuşan Başkan Altunok, “Öğretmen doğan güneş gibidir. Etrafını aydınlatmayı ve karanlıklara meydan okumayı amaç bilir. Sizlerde gelecek nesillerin aydınlık yolu olacaksınız. Gününüz kutlu olsun. Böylesine anlamlı ve güzel bir günde mutluluğa da ilk adımı atmanız bizleri sevindirmiştir. Sizleri tebrik ediyor, bir ömür boyu mutluluklar diliyorum. Eğitim camiamızın değerli birer neferi olarak sizleri yetiştiren, topluma kazandıran ve bugünlere gelmenizde büyük emekleri olan değerli aile büyüklerine de hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi. FOTOĞRAFLI
Öğretmen çift, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde evlendi

Atike CEYLAN KAÇAR/SİLİFKE (Mersin), (DHA)- MERSİN'in Silifke ilçesinde öğretmen çift Tuğçe ve Musa Çetin, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde dünyaevine girdi.
24 Kasım Öğretmenler Günü'nü özel bir mutlulukla kutlayan öğretmen Tuğçe ve Musa Çetin çifti mutluluğa 'Evet' diyerek Öğretmenler Günü'nde evlendi. Silifke Belediyesi Nikah Salonu'nda düzenlenen nikah töreniyle dünya evine giren genç öğretmenler Tuğçe ve Musa Çetin çiftini tebrik ederek mutluluklar dileyen Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, evlenme cüzdanını geline teslim etti. Nikahta konuşan Başkan Altunok, “Öğretmen doğan güneş gibidir. Etrafını aydınlatmayı ve karanlıklara meydan okumayı amaç bilir. Sizlerde gelecek nesillerin aydınlık yolu olacaksınız. Gününüz kutlu olsun. Böylesine anlamlı ve güzel bir günde mutluluğa da ilk adımı atmanız bizleri sevindirmiştir. Sizleri tebrik ediyor, bir ömür boyu mutluluklar diliyorum. Eğitim camiamızın değerli birer neferi olarak sizleri yetiştiren, topluma kazandıran ve bugünlere gelmenizde büyük emekleri olan değerli aile büyüklerine de hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.