Öğretmenlerin konseri büyüledi 

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 04.12.2021 - 10:22, Güncelleme: 04.12.2021 - 11:47
 

Öğretmenlerin konseri büyüledi 

Öğretmenlerin konseri büyüledi 
ÇUKUROVA  Türk Sanat Müziği Öğretmenler Korosu konseri musiki severlerin özlemini giderdi.  Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu’nda Öğretmenler Haftası nedeniyle düzenlenen Türk Sanat Musikisi Korosu’nun konseri Çukurova Eğitim Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Savaş Oytun’un konuşması ile başladı. Gönül Oytun’un şefliğindeki koroda Udi Sedat Oytun’un da konuk olduğu sazların ardından  36 kişilik koro sahne aldı. 3 ayrı makamda icra edilen konserin ilk solisti Kemal Akgün’ün yorumu dinleyenlerin büyük alkışını toplarken, son bölümde Begonvil adlı şarkıyı seslendiren Pakize-Engin İçer çifti de ayakta alkışlandı.  Konserde ayrıca 2 küçük çocuğun da piyano ile bazı şarkılara eşlik etmesi dikkat çekti.     
Öğretmenlerin konseri büyüledi 

ÇUKUROVA  Türk Sanat Müziği Öğretmenler Korosu konseri musiki severlerin özlemini giderdi. 

Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu’nda Öğretmenler Haftası nedeniyle düzenlenen Türk Sanat Musikisi Korosu’nun konseri Çukurova Eğitim Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Savaş Oytun’un konuşması ile başladı. Gönül Oytun’un şefliğindeki koroda Udi Sedat Oytun’un da konuk olduğu sazların ardından  36 kişilik koro sahne aldı. 3 ayrı makamda icra edilen konserin ilk solisti Kemal Akgün’ün yorumu dinleyenlerin büyük alkışını toplarken, son bölümde Begonvil adlı şarkıyı seslendiren Pakize-Engin İçer çifti de ayakta alkışlandı. 
Konserde ayrıca 2 küçük çocuğun da piyano ile bazı şarkılara eşlik etmesi dikkat çekti. 
 

 

Adana HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.