Okul sonrası eve gelmeyen Liseli Ceren, aranıyor

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 12.10.2023 - 16:23, Güncelleme: 12.10.2023 - 16:23
 

Okul sonrası eve gelmeyen Liseli Ceren, aranıyor

Okul sonrası eve gelmeyen Liseli Ceren, aranıyor
Nuri PİR/ADANA, (DHA)- ADANA’da dün okuldan çıktıktan sonra eve dönmeyen Ceren Nur Çelikten'den (16) dünden beri haber alınamıyor. Polis, Ceren Nur Çelikten'in bulunması için çalışma başlattı. Çukurova ilçesi Kurttepe Mahallesi İbrahim Atalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde okuyan Ceren Nur Çelikten, dün saat 18.00’de okuldan çıktıktan sonra aynı mahalledeki evlerine dönmedi. Kızlarının hayatından endişe eden aile, polise giderek kayıp başvurusunda bulundu. Polisin Çelikten’i arama çalışmaları devam ediyor. (DHA) FOTOĞRAFLI
Okul sonrası eve gelmeyen Liseli Ceren, aranıyor

Nuri PİR/ADANA, (DHA)- ADANA’da dün okuldan çıktıktan sonra eve dönmeyen Ceren Nur Çelikten'den (16) dünden beri haber alınamıyor. Polis, Ceren Nur Çelikten'in bulunması için çalışma başlattı.
Çukurova ilçesi Kurttepe Mahallesi İbrahim Atalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde okuyan Ceren Nur Çelikten, dün saat 18.00’de okuldan çıktıktan sonra aynı mahalledeki evlerine dönmedi. Kızlarının hayatından endişe eden aile, polise giderek kayıp başvurusunda bulundu. Polisin Çelikten’i arama çalışmaları devam ediyor. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.