Ordu Spor Lisesi'ne Muhsin Yazıcıoğlu'nun adı verildi

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 20.04.2023 - 21:32, Güncelleme: 20.04.2023 - 21:32
 

Ordu Spor Lisesi'ne Muhsin Yazıcıoğlu'nun adı verildi

Ordu Spor Lisesi'ne Muhsin Yazıcıoğlu'nun adı verildi
Mustafa KIRLAK/ORDU, (DHA)- AK Parti Ordu Milletvekili adayı olan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in talimatı ile Ordu Spor Lisesi'nin adı Muhsin Yazıcıoğlu Spor Lisesi olarak değiştirildi. Geçen 17 Nisan'da Ünye ilçesinde seçim koordinasyon merkezinin açılışını yapan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Durmuş Zor'un talebi sonrası Ordu Spor Lisesi'nin adının değiştirilmesine yönelik çalışma başlattı. Bakan Özer'in talimatıyla Altınordu ilçesinde hizmet veren Ordu Spor Lisesi'nin adı Muhsin Yazıcıoğlu Spor Lisesi olarak değiştirildi. İsim değişikliğinin ardından okulun yen isminin tabelası asıldı. (DHA) FOTOĞRAFLI
Ordu Spor Lisesi'ne Muhsin Yazıcıoğlu'nun adı verildi

Mustafa KIRLAK/ORDU, (DHA)- AK Parti Ordu Milletvekili adayı olan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in talimatı ile Ordu Spor Lisesi'nin adı Muhsin Yazıcıoğlu Spor Lisesi olarak değiştirildi.
Geçen 17 Nisan'da Ünye ilçesinde seçim koordinasyon merkezinin açılışını yapan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Durmuş Zor'un talebi sonrası Ordu Spor Lisesi'nin adının değiştirilmesine yönelik çalışma başlattı. Bakan Özer'in talimatıyla Altınordu ilçesinde hizmet veren Ordu Spor Lisesi'nin adı Muhsin Yazıcıoğlu Spor Lisesi olarak değiştirildi.
İsim değişikliğinin ardından okulun yen isminin tabelası asıldı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.