Otomobil ile çarpışan traktörün sürücüsü öldü

Asayiş (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 28.02.2023 - 09:02, Güncelleme: 28.02.2023 - 09:02
 

Otomobil ile çarpışan traktörün sürücüsü öldü

Otomobil ile çarpışan traktörün sürücüsü öldü
Murat SÖZERİ/MUT(Mersin), (DHA)-MERSİN'in Mut ilçesinde otomobil ile çarpışan traktörün sürücüsü Hasan Kökçe (54) hayatını kaybetti. Kaza, Kösereli Mahallesi'nde meydana geldi. Yusuf T. idaresindeki 33 APS 60 plakalı otomobil ile Hasan Kökçe yönetimindeki 33 UK 54 plakalı traktör çarpıştı. Kazada yaralanan 2 sürücü, Mut Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kökçe hastanede hayatını kaybetti, Yusuf T.'nin ise tedavisi sürüyor. Kazaya ilişkin soruşturma başlatıldı. (DHA) FOTOĞRAFLI
Otomobil ile çarpışan traktörün sürücüsü öldü

Murat SÖZERİ/MUT(Mersin), (DHA)-MERSİN'in Mut ilçesinde otomobil ile çarpışan traktörün sürücüsü Hasan Kökçe (54) hayatını kaybetti.
Kaza, Kösereli Mahallesi'nde meydana geldi. Yusuf T. idaresindeki 33 APS 60 plakalı otomobil ile Hasan Kökçe yönetimindeki 33 UK 54 plakalı traktör çarpıştı. Kazada yaralanan 2 sürücü, Mut Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kökçe hastanede hayatını kaybetti, Yusuf T.'nin ise tedavisi sürüyor. Kazaya ilişkin soruşturma başlatıldı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.