Otomobil, şarampole yuvarlandı; sürücü ağır yaralı, eşi öldü

Asayiş (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 03.01.2024 - 14:47, Güncelleme: 03.01.2024 - 14:47
 

Otomobil, şarampole yuvarlandı; sürücü ağır yaralı, eşi öldü

Otomobil, şarampole yuvarlandı; sürücü ağır yaralı, eşi öldü
Serhat Ozan YILDIRIM/TUNCELİ,(DHA)-TUNCELİ'de otomobilin şarampole devrildiği kazada Gönül Ekinci (46) hayatını kaybetti, sürücü eşi Şerif Ekinci (47) ağır yaralandı. Kaza, öğle saatlerinde Koyunuşağı köyü Bağın Kaplıcaları yolunda meydana geldi. Şerif Ekinci idaresindeki 63 ADL 276 plakalı otomobil, sis ve buzlanmanın olduğu yolda sürücüsünün kontrolünden çıkarak şarampole yuvarlandı. İhbarla olay yerine sağlık, AFAD ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan sürücü Şerif Ekinci ile eşi Gönül Ekinci, ekiplerce sıkıştıkları yerden çıkarıldı. Gönül Ekinci'nin hayatını kaybettiği belirlendi. Ağır yaralanan sürücü Şerif Ekinci ise Tunceli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. (DHA) FOTOĞRAFLI
Otomobil, şarampole yuvarlandı; sürücü ağır yaralı, eşi öldü

Serhat Ozan YILDIRIM/TUNCELİ,(DHA)-TUNCELİ'de otomobilin şarampole devrildiği kazada Gönül Ekinci (46) hayatını kaybetti, sürücü eşi Şerif Ekinci (47) ağır yaralandı.
Kaza, öğle saatlerinde Koyunuşağı köyü Bağın Kaplıcaları yolunda meydana geldi. Şerif Ekinci idaresindeki 63 ADL 276 plakalı otomobil, sis ve buzlanmanın olduğu yolda sürücüsünün kontrolünden çıkarak şarampole yuvarlandı. İhbarla olay yerine sağlık, AFAD ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan sürücü Şerif Ekinci ile eşi Gönül Ekinci, ekiplerce sıkıştıkları yerden çıkarıldı. Gönül Ekinci'nin hayatını kaybettiği belirlendi. Ağır yaralanan sürücü Şerif Ekinci ise Tunceli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
(DHA)
FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.