Polisten üniversite öğrencilerine bilgilendirme

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 28.12.2021 - 14:37, Güncelleme: 28.12.2021 - 14:39
 

Polisten üniversite öğrencilerine bilgilendirme

BURDUR İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, üniversite öğrencilerini, Kadın Destek Uygulaması (KADES), Uyuşturucu ile Mücadele Mobil Uygulaması (UYUMA) ve siber dolandırıcılığa karşı uyardı.
  Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi, MAKÜ Psikolojik Danışma ve Rehberlik Uygulama Araştırma Merkezi, Burdur İl Emniyet Müdürlüğü, Burdur Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından öğrencilere yönelik seminer düzenlendi. Müzik dinletisi ile başlayan etkinlikte Burdur İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri öğrencilere Narkotik Suçlar ve Uyuşturucu ile Mücadele Mobil Uygulaması (UYUMA) hakkında, Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri KADES ve Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri de dolandırıcılık, siber suçlar gibi konularda öğrencilere bilgilendirme yaptı.  
BURDUR İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, üniversite öğrencilerini, Kadın Destek Uygulaması (KADES), Uyuşturucu ile Mücadele Mobil Uygulaması (UYUMA) ve siber dolandırıcılığa karşı uyardı.

 

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi, MAKÜ Psikolojik Danışma ve Rehberlik Uygulama Araştırma Merkezi, Burdur İl Emniyet Müdürlüğü, Burdur Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından öğrencilere yönelik seminer düzenlendi.


Müzik dinletisi ile başlayan etkinlikte Burdur İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri öğrencilere Narkotik Suçlar ve Uyuşturucu ile Mücadele Mobil Uygulaması (UYUMA) hakkında, Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri KADES ve Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri de dolandırıcılık, siber suçlar gibi konularda öğrencilere bilgilendirme yaptı.


 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.