Rektör Dalgar Yabancı Diller Yüksekokulu’nu Ziyaret Etti

Gündem (AA) - Anadolu Ajansı | 09.11.2023 - 13:52, Güncelleme: 09.11.2023 - 13:52
 

Rektör Dalgar Yabancı Diller Yüksekokulu’nu Ziyaret Etti

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Dalgar birimleri ziyaret ederek incelemelerde bulunmaya devam ediyor.
Rektör Dalgar, beraberinde Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Oğuz Gürsoy ve Rektör Danışmanı Prof. Dr. Ali Murat Alparslan ile birlikte fikir alışverişinde bulunmak üzere Yabancı Diller Yüksekokulu’na ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Ahmet Fatih Yılmaz yüksekokulda yürütülen hazırlık eğitimi, birimlerdeki yabancı dil derslerinin işleyişi, materyal geliştirme süreci ve kurumsal yapılanma hakkında bilgiler verdi. Ayrıca birimlerde oluşturulan koordinatörlükler ve gerçekleştirilen eğitim seminerleri, kulüp faaliyetleri hakkında da bilgiler veren Okul Müdürü Yılmaz ziyaretten dolayı memnuniyetini de ifade etti. Rektör Prof. Dr. Hüseyin Dalgar da MAKÜ’nün uluslararasılaşma politikası ve dil eğitiminin katkısı konusunda görüşlerini bildirdi. Karşılıklı olarak dilek ve temennilerle toplantı sona erdi.
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Dalgar birimleri ziyaret ederek incelemelerde bulunmaya devam ediyor.

Rektör Dalgar, beraberinde Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Oğuz Gürsoy ve Rektör Danışmanı Prof. Dr. Ali Murat Alparslan ile birlikte fikir alışverişinde bulunmak üzere Yabancı Diller Yüksekokulu’na ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyarette Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Ahmet Fatih Yılmaz yüksekokulda yürütülen hazırlık eğitimi, birimlerdeki yabancı dil derslerinin işleyişi, materyal geliştirme süreci ve kurumsal yapılanma hakkında bilgiler verdi. Ayrıca birimlerde oluşturulan koordinatörlükler ve gerçekleştirilen eğitim seminerleri, kulüp faaliyetleri hakkında da bilgiler veren Okul Müdürü Yılmaz ziyaretten dolayı memnuniyetini de ifade etti.

Rektör Prof. Dr. Hüseyin Dalgar da MAKÜ’nün uluslararasılaşma politikası ve dil eğitiminin katkısı konusunda görüşlerini bildirdi. Karşılıklı olarak dilek ve temennilerle toplantı sona erdi.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.