Riyad'dan Antalya'ya direkt uçuşlar başladı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 22.06.2023 - 18:12, Güncelleme: 22.06.2023 - 18:12
 

Riyad'dan Antalya'ya direkt uçuşlar başladı

Riyad'dan Antalya'ya direkt uçuşlar başladı
  ANTALYA,(DHA) - FRAPORT TAV Antalya Havalimanı Terminal işletmesi, Orta Doğu bölgesindeki kaynak pazarlar için özel olarak geliştirdiği proje kapsamında 2 havayolu şirketini kente kazandırırken, Riyad- Antalya direkt uçuşları da başladı. "Antalya'ya yeni havayolu ve yeni rotalar kazandırmaya devam ediyoruz" diye duyurulan açıklama ise şöyle; "Yaptığımız karşılıklı rota geliştirme çalışmaları sonucunda tarifeli olarak satışa sunulan Riyad - Antalya rotasını ve bu rotada şehrimize ilk defa operasyon gerçekleştirecek olan iki havayolunu duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. 21 Haziran'da ilk uçuşunu gerçekleştiren Flynas yaz sezonu boyunca haftada 4 ve ardından 22 Haziran'da ilk uçuşunu gerçekleştiren Flyadeal yaz sezonu boyunca haftada 4 olacak şekilde operasyonlarına devam edecektir. Hedeflediğimiz diğer kaynak pazarlarda olduğu gibi bu rotada da tarifeli uçuşların sadece yaz sezonunda değil, kış sezonunda da aralıksız devam edebilmesi adına çabalarımızı sürdürmekteyiz." Riyad'dan Antalya'ya ilk uçuşu yapan yolcu uçağı, havalimanında su tagı ile karşılandı. Fraport TAV Antalya Havalimanı yöneticileri de, uçak pilotu ve kabin ekibini mini bir törenle karşılayarak, ilk uçuşlarını kutladı.(DHA) FOTOĞRAFLI
Riyad'dan Antalya'ya direkt uçuşlar başladı

 

ANTALYA,(DHA) - FRAPORT TAV Antalya Havalimanı Terminal işletmesi, Orta Doğu bölgesindeki kaynak pazarlar için özel olarak geliştirdiği proje kapsamında 2 havayolu şirketini kente kazandırırken, Riyad- Antalya direkt uçuşları da başladı. "Antalya'ya yeni havayolu ve yeni rotalar kazandırmaya devam ediyoruz" diye duyurulan açıklama ise şöyle;

"Yaptığımız karşılıklı rota geliştirme çalışmaları sonucunda tarifeli olarak satışa sunulan Riyad - Antalya rotasını ve bu rotada şehrimize ilk defa operasyon gerçekleştirecek olan iki havayolunu duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. 21 Haziran'da ilk uçuşunu gerçekleştiren Flynas yaz sezonu boyunca haftada 4 ve ardından 22 Haziran'da ilk uçuşunu gerçekleştiren Flyadeal yaz sezonu boyunca haftada 4 olacak şekilde operasyonlarına devam edecektir. Hedeflediğimiz diğer kaynak pazarlarda olduğu gibi bu rotada da tarifeli uçuşların sadece yaz sezonunda değil, kış sezonunda da aralıksız devam edebilmesi adına çabalarımızı sürdürmekteyiz."

Riyad'dan Antalya'ya ilk uçuşu yapan yolcu uçağı, havalimanında su tagı ile karşılandı. Fraport TAV Antalya Havalimanı yöneticileri de, uçak pilotu ve kabin ekibini mini bir törenle karşılayarak, ilk uçuşlarını kutladı.(DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.