Şehidin isim liseye verildi

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 22.03.2022 - 14:03, Güncelleme: 22.03.2022 - 14:23
 

Şehidin isim liseye verildi

Şehidin isim liseye verildi
 GAZİANTEP’in İslahiye İlçesinde, Şehit Piyade Uzman Onbaşı Veysel Günay’ın ismi liseye verildi. Suriye’nin İdlib kentinde 28 Ocak 2020 tarihinde rejim unsurlarının düzenlediği hava saldırısında şehit düşen Piyade Uzman Onbaşı Veysel Günay’ın ismi, Fevziçakmak Mahallesi’nde bulunan İslahiye Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne verildi. Okulun yeni ismi Şehit Veysel Günay Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi oldu. İsim değişikliği için düzenlenen törene Kaymakam Mustafa Anteplioğlu, Belediye Başkanı Kemal Vural, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Çetin, Şehidin eşi Seyhan, 2 yaşındaki kızı Bahar ile annesi Ayfer, babası Genco ve öğretmenler katıldı. Duygulu anların yaşandığı törende şehidin eşi Seyhan Günay, "Eşimin isminin okula verilmesinde emeği geçenlere teşekkür ederim" dedi. Törene katılan Kaymakam Mustafa Anteplioğlu ise şehitlik mertebesinin çok önemli olduğunu ifade ederek, "Şehitlerimiz için ne yapsak az" diye konuştu. FOTOĞRAFLI  
Şehidin isim liseye verildi

 GAZİANTEP’in İslahiye İlçesinde, Şehit Piyade Uzman Onbaşı Veysel Günay’ın ismi liseye verildi.

Suriye’nin İdlib kentinde 28 Ocak 2020 tarihinde rejim unsurlarının düzenlediği hava saldırısında şehit düşen Piyade Uzman Onbaşı Veysel Günay’ın ismi, Fevziçakmak Mahallesi’nde bulunan İslahiye Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne verildi. Okulun yeni ismi Şehit Veysel Günay Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi oldu. İsim değişikliği için düzenlenen törene Kaymakam Mustafa Anteplioğlu, Belediye Başkanı Kemal Vural, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Çetin, Şehidin eşi Seyhan, 2 yaşındaki kızı Bahar ile annesi Ayfer, babası Genco ve öğretmenler katıldı.

Duygulu anların yaşandığı törende şehidin eşi Seyhan Günay, "Eşimin isminin okula verilmesinde emeği geçenlere teşekkür ederim" dedi.

Törene katılan Kaymakam Mustafa Anteplioğlu ise şehitlik mertebesinin çok önemli olduğunu ifade ederek, "Şehitlerimiz için ne yapsak az" diye konuştu.
FOTOĞRAFLI

 

Gaziantep HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.