Serik Müftülüğü'nden iftar programı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 07.04.2023 - 10:11, Güncelleme: 07.04.2023 - 10:11
 

Serik Müftülüğü'nden iftar programı

Serik Müftülüğü'nden iftar programı
  Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA)- SERİK Müftülüğü tarafından ilçede bulunan öksüz ve yetim çocuklar ile engelli çocuklar ve aileleri için iftar programı düzenlendi. Serik Müftülüğü bahçesinde düzenlenen iftar programına Kaymakam Cemal Şahin, kamu kurum müdürleri ve öksüz ve yetim çocuklar ile engelli çocuklar ve aileleri katıldı. Kaymakam Cemal Şahin, Ramazan ayını manevi ve güzel atmosferde geçirdiklerini belirterek, "Ramazan kardeşlik ve paylaşmak demek. Fakir ve fukaranın hakkını gözetmek demek. Beraber yaşamak demek. Umarım hepimiz bu Ramazan ayından en yüksek seviyede istifade edebiliriz" dedi. İlçe Müftüsü İbrahim Köksal da Ramazan ayının birlik, beraberlik ve kardeşlik ayı olduğunu kaydederek, "Allah bize bu cennet vatanda huzur ve kardeşlik içerisinde yaşayabilmeyi nasip etsin" temennisinde bulundu. (DHA) FOTOĞRAFLI
Serik Müftülüğü'nden iftar programı

 

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA)- SERİK Müftülüğü tarafından ilçede bulunan öksüz ve yetim çocuklar ile engelli çocuklar ve aileleri için iftar programı düzenlendi.

Serik Müftülüğü bahçesinde düzenlenen iftar programına Kaymakam Cemal Şahin, kamu kurum müdürleri ve öksüz ve yetim çocuklar ile engelli çocuklar ve aileleri katıldı. Kaymakam Cemal Şahin, Ramazan ayını manevi ve güzel atmosferde geçirdiklerini belirterek, "Ramazan kardeşlik ve paylaşmak demek. Fakir ve fukaranın hakkını gözetmek demek. Beraber yaşamak demek. Umarım hepimiz bu Ramazan ayından en yüksek seviyede istifade edebiliriz" dedi.

İlçe Müftüsü İbrahim Köksal da Ramazan ayının birlik, beraberlik ve kardeşlik ayı olduğunu kaydederek, "Allah bize bu cennet vatanda huzur ve kardeşlik içerisinde yaşayabilmeyi nasip etsin" temennisinde bulundu. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.