Silivri'de CHP'nin seçim aracı yandı 

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 03.05.2023 - 10:10, Güncelleme: 03.05.2023 - 10:10
 

Silivri'de CHP'nin seçim aracı yandı 

Silivri'de CHP'nin seçim aracı yandı 
Uğur Samet AVCI / İSTANBUL (DHA) - SİLİVRİ'de Cumhuriyet Halk Partisi'ne ait seçim aracı yandı. Kundaklama ihtimali nedeniyle polis inceleme yaptı. Piri Mehmet Paşa Mahallesi Albay Yunus Dirik Caddesi'nde CHP ilçe başkanlığına 100 metre uzaklıkta park halinde bulunan araç gece saatlerinde yandı.  Olay yerine itfaiye ve çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Yanan seçim minibüsü söndürülürken olay yerine terörle mücadele şube ekipleri de geldi. Kundaklama şüphesi nedeniyle araçta inceleme yapılırken yangının çıkışı nedeni ile ilgili inceleme sürüyor. (FOTOĞRAF)
Silivri'de CHP'nin seçim aracı yandı 

Uğur Samet AVCI / İSTANBUL (DHA) - SİLİVRİ'de Cumhuriyet Halk Partisi'ne ait seçim aracı yandı. Kundaklama ihtimali nedeniyle polis inceleme yaptı.
Piri Mehmet Paşa Mahallesi Albay Yunus Dirik Caddesi'nde CHP ilçe başkanlığına 100 metre uzaklıkta park halinde bulunan araç gece saatlerinde yandı.  Olay yerine itfaiye ve çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Yanan seçim minibüsü söndürülürken olay yerine terörle mücadele şube ekipleri de geldi. Kundaklama şüphesi nedeniyle araçta inceleme yapılırken yangının çıkışı nedeni ile ilgili inceleme sürüyor.
(FOTOĞRAF)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.