Sivas Eczacılar Odası Malatya'da eczane kurdu

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 03.03.2023 - 16:45, Güncelleme: 03.03.2023 - 16:45
 

Sivas Eczacılar Odası Malatya'da eczane kurdu

Sivas Eczacılar Odası Malatya'da eczane kurdu
Arife Defne ARSLAN/SİVAS, (DHA) - SİVAS Eczacılar Odası, Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremde büyük yıkımların yaşandığı Malatya’da Sahra Eczanesi kurdu. Oda Başkanı Bahadır Eren, "Halk sağlığı ve halkın kesintisiz ilaca ulaşması adına, her zaman olduğu gibi depremde de görevimizin başındayız" dedi. Türk Eczacıları Birliği tarafından Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından afetzedelerin ilaç ve tıbbi malzeme ihtiyacının karşılanması amacıyla 10 ilde birden fazla noktada oluşturulan sahra eczaneleri ücretsiz hizmet veriyor. Yaşanan depremlerin ardından Sivas Eczacılar Odası da Malatya’ya giderek vatandaşların ilaç ihtiyaçlarını karşılamaya başladı. Depremin olduğu ilk günden itibaren bölgede Sahra Eczanesi açan Sivas Eczacılar Odası, depremzede vatandaşlara ücretsiz olarak ilaç temin ediyor. Oda Başkanı Bahadır Eren, "Halk sağlığı ve halkın kesintisiz ilaca ulaşması adına, her zaman olduğu gibi depremde de görevimizin başındayız. İlimizden ve diğer bölgelerden gelen Meslektaşlarımızla birlikte, Malatya Turgut Özal Tıp Merkezi Hastanesi ve Malatya Eğitim Araştırma Hastanesi bahçesinde bulunan Sahra eczanelerimizde görevimize başladık. Sivas Eczacıları olarak 5 gün boyunca 60‘ın üzerinde eczacı ve eczane teknisyenimizle hizmet verdik. Diğer bölgelerden katılan meslektaşlarımızla birlikte, üzücü olayın yaşandığı ilk günden itibaren,7/24 yoğun bir şekilde ilaç eczacılık hizmeti verdik, insanların yüzündeki çaresizlik ve bununla beraber ulaştıkları hizmetten dolayı oluşan mutluluk, yaptığımız işin, mesleğimizin ne kadar kutsal ve önemli olduğunu bir kez daha hatırlattı” diye konuştu. (DHA) FOTOĞRAFLI
Sivas Eczacılar Odası Malatya'da eczane kurdu

Arife Defne ARSLAN/SİVAS, (DHA) - SİVAS Eczacılar Odası, Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremde büyük yıkımların yaşandığı Malatya’da Sahra Eczanesi kurdu. Oda Başkanı Bahadır Eren, "Halk sağlığı ve halkın kesintisiz ilaca ulaşması adına, her zaman olduğu gibi depremde de görevimizin başındayız" dedi.
Türk Eczacıları Birliği tarafından Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından afetzedelerin ilaç ve tıbbi malzeme ihtiyacının karşılanması amacıyla 10 ilde birden fazla noktada oluşturulan sahra eczaneleri ücretsiz hizmet veriyor. Yaşanan depremlerin ardından Sivas Eczacılar Odası da Malatya’ya giderek vatandaşların ilaç ihtiyaçlarını karşılamaya başladı. Depremin olduğu ilk günden itibaren bölgede Sahra Eczanesi açan Sivas Eczacılar Odası, depremzede vatandaşlara ücretsiz olarak ilaç temin ediyor.
Oda Başkanı Bahadır Eren, "Halk sağlığı ve halkın kesintisiz ilaca ulaşması adına, her zaman olduğu gibi depremde de görevimizin başındayız. İlimizden ve diğer bölgelerden gelen Meslektaşlarımızla birlikte, Malatya Turgut Özal Tıp Merkezi Hastanesi ve Malatya Eğitim Araştırma Hastanesi bahçesinde bulunan Sahra eczanelerimizde görevimize başladık. Sivas Eczacıları olarak 5 gün boyunca 60‘ın üzerinde eczacı ve eczane teknisyenimizle hizmet verdik. Diğer bölgelerden katılan meslektaşlarımızla birlikte, üzücü olayın yaşandığı ilk günden itibaren,7/24 yoğun bir şekilde ilaç eczacılık hizmeti verdik, insanların yüzündeki çaresizlik ve bununla beraber ulaştıkları hizmetten dolayı oluşan mutluluk, yaptığımız işin, mesleğimizin ne kadar kutsal ve önemli olduğunu bir kez daha hatırlattı” diye konuştu. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.