Tarihi Elmalı Yağlı Güreşleri'nde başpehlivan Ali Gürbüz oldu

Spor (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 11.09.2023 - 10:41, Güncelleme: 11.09.2023 - 10:41
 

Tarihi Elmalı Yağlı Güreşleri'nde başpehlivan Ali Gürbüz oldu

Tarihi Elmalı Yağlı Güreşleri'nde başpehlivan Ali Gürbüz oldu
Mehmet AKIN/ELMALI (Antalya), (DHA)- ANTALYA'nın Elmalı ilçesinde bu yıl 671'incisi düzenlenen Tarihi Elmalı Yağlı Güreşleri'nde Ali Gürbüz başpehlivan oldu.  Elmalı ilçesinde düzenlenen ve 'Türk'ün ilk er meydanı' olarak değerlendirilen 671. Tarihi Elmalı Yağlı Güreşleri'nde, çeyrek final maçlarını kazanan başpehlivanlar Ali Gürbüz ile Mustafa Batu, Osman Kan ile Kürşat Şevki Korkmaz kurayla yarı finalde eşleşti. Recep Gürbüz Stadı'nda puanlama sisteminin uygulanmadığı ve sağanak altında gerçekleştirilen başpehlivanlık yarı final maçında Batu'yu yenen Gürbüz ile Korkmaz'ı mağlup eden Kan finale yükseldi. Geçen yılın şampiyonu Ali Gürbüz, puanlamanın uygulanmadığı finalde Osman Kan'a üstünlük sağlayıp, başpehlivanlığı kazandı.  Yaklaşık 1200 güreşçinin katıldığı organizasyonda ağalık ihalesini geçen yılın ağası Hakan Çetin 14 milyon 7 bin lirayla tekrar kazandı. (DHA) FOTOĞRAFLI  
Tarihi Elmalı Yağlı Güreşleri'nde başpehlivan Ali Gürbüz oldu

Mehmet AKIN/ELMALI (Antalya), (DHA)- ANTALYA'nın Elmalı ilçesinde bu yıl 671'incisi düzenlenen Tarihi Elmalı Yağlı Güreşleri'nde Ali Gürbüz başpehlivan oldu. 
Elmalı ilçesinde düzenlenen ve 'Türk'ün ilk er meydanı' olarak değerlendirilen 671. Tarihi Elmalı Yağlı Güreşleri'nde, çeyrek final maçlarını kazanan başpehlivanlar Ali Gürbüz ile Mustafa Batu, Osman Kan ile Kürşat Şevki Korkmaz kurayla yarı finalde eşleşti. Recep Gürbüz Stadı'nda puanlama sisteminin uygulanmadığı ve sağanak altında gerçekleştirilen başpehlivanlık yarı final maçında Batu'yu yenen Gürbüz ile Korkmaz'ı mağlup eden Kan finale yükseldi. Geçen yılın şampiyonu Ali Gürbüz, puanlamanın uygulanmadığı finalde Osman Kan'a üstünlük sağlayıp, başpehlivanlığı kazandı. 
Yaklaşık 1200 güreşçinin katıldığı organizasyonda ağalık ihalesini geçen yılın ağası Hakan Çetin 14 milyon 7 bin lirayla tekrar kazandı. (DHA)

FOTOĞRAFLI
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.