Tatile geldiği evde ölü bulundu

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 02.04.2023 - 17:52, Güncelleme: 02.04.2023 - 17:52
 

Tatile geldiği evde ölü bulundu

Tatile geldiği evde ölü bulundu
Levent KIZILASLAN/KARASU(Sakarya),(DHA)- SAKARYA'nın Karasu ilçesine tatil için gelen İsmail Aydemir (62), arkadaşları ile kaldığı yazlık dairenin banyosunda ölü bulundu. Olay, Yalı Mahallesi Batı Karadeniz Caddesi'ndeki yazlık sitede meydana geldi. İstanbul'dan tatil için gelen İsmail Aydemir, 2 arkadaşı ile birlikte daire kiralayıp siteye yerleşti. Aydemir, bu sabah banyoya girip, saatlerce çıkmayınca arkadaşları telaşlandı. Daha sonra banyoya giren arkadaşları, Aydemir'i hareketsiz buldu. İhbarla gelen sağlık ekipleri, Aydemir'in hayatını kaybettiğini belirledi. Cenaze otopsi için Karasu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olaya ilişkin soruşturma başlattı. (DHA) FOTOĞRAFLI
Tatile geldiği evde ölü bulundu

Levent KIZILASLAN/KARASU(Sakarya),(DHA)- SAKARYA'nın Karasu ilçesine tatil için gelen İsmail Aydemir (62), arkadaşları ile kaldığı yazlık dairenin banyosunda ölü bulundu.
Olay, Yalı Mahallesi Batı Karadeniz Caddesi'ndeki yazlık sitede meydana geldi. İstanbul'dan tatil için gelen İsmail Aydemir, 2 arkadaşı ile birlikte daire kiralayıp siteye yerleşti. Aydemir, bu sabah banyoya girip, saatlerce çıkmayınca arkadaşları telaşlandı. Daha sonra banyoya giren arkadaşları, Aydemir'i hareketsiz buldu. İhbarla gelen sağlık ekipleri, Aydemir'in hayatını kaybettiğini belirledi. Cenaze otopsi için Karasu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olaya ilişkin soruşturma başlattı. (DHA)
FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.