TOBB 6 DERSLİK ANAOKULU İHALESİ EYLÜL AYINDA YAPILACAK

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 28.08.2022 - 15:43, Güncelleme: 29.08.2022 - 08:43
 

TOBB 6 DERSLİK ANAOKULU İHALESİ EYLÜL AYINDA YAPILACAK

TÜRKİYE Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Bucak’a yapılacak olan 6 derslik Anaokulu ihalesi 12 Eylülde yapılacak.
Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan yalçın Meçikoğlu’nun girişimleri ve TOBB ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğinde Ulusal Eğitime Katkı Protokolü kapsamında Bucak ilçesine yapılacak olan 6 derslik Anaokulu ihalesi 12 Eylül 2022 tarihinde yapılacak.   Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu yaptığı açıklamada "Bucak’a donanımlı bir anaokulu kazandırmaktan memnuniyet duyuyoruz. Yapım maliyetini Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile birlikte karşılayarak ilçemize kazandıracağımız Bucak Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği TOBB 6 derslik anaokulu Konak Mahallesinde inşaatına başlanacak olan ihalesi 12 Eylül tarihinde yapılacak. Bu proje gerçekten çok önemli ve özel bir proje. Okulumuz ilerleyen eğitim-öğretim yıllarında öğrenci kabulüne hazır olacak. Bucak’a ve iş dünyamıza hayırlı olsun’’ dedi. Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, desteklerinden dolayı TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu başta olmak üzere Yönetim Kuruluna çok teşekkür etti.
TÜRKİYE Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Bucak’a yapılacak olan 6 derslik Anaokulu ihalesi 12 Eylülde yapılacak.

Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan yalçın Meçikoğlu’nun girişimleri ve TOBB ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğinde Ulusal Eğitime Katkı Protokolü kapsamında Bucak ilçesine yapılacak olan 6 derslik Anaokulu ihalesi 12 Eylül 2022 tarihinde yapılacak.   Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu yaptığı açıklamada "Bucak’a donanımlı bir anaokulu kazandırmaktan memnuniyet duyuyoruz. Yapım maliyetini Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile birlikte karşılayarak ilçemize kazandıracağımız Bucak Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği TOBB 6 derslik anaokulu Konak Mahallesinde inşaatına başlanacak olan ihalesi 12 Eylül tarihinde yapılacak. Bu proje gerçekten çok önemli ve özel bir proje. Okulumuz ilerleyen eğitim-öğretim yıllarında öğrenci kabulüne hazır olacak. Bucak’a ve iş dünyamıza hayırlı olsun’’ dedi.

Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, desteklerinden dolayı TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu başta olmak üzere Yönetim Kuruluna çok teşekkür etti.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.