Tokat’ta avcılar 459 kilo ağırlığında domuz avladı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 15.11.2023 - 11:58, Güncelleme: 15.11.2023 - 11:58
 

Tokat’ta avcılar 459 kilo ağırlığında domuz avladı

Tokat’ta avcılar 459 kilo ağırlığında domuz avladı
İbrahim UĞUR/TOKAT, (DHA)- TOKAT’ın Erbaa ilçesinde avcılar, 459 kiloluk yaban domuzu avladı. Erbaa ilçesine bağlı Kozlu’da DOKAP desteği ile ekilen 250 dönümlük çilek tarlasına zarar verdiklerini belirttikleri yaban domuzlarının avlanması için vatandaşlar, Erbaa Kara ve Uçar Avcılar Derneği’nden yardım istedi. Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan alınan iznin ardından araziye çıkan avcılar, Turhal Devlet Avlağı bölgesinde uzun takibin ardından bir domuz avladı. Dernek Başkanı Gökhan Ersoy ve ekibi tarafından avlandıktan sonra tartılan domuzun, 459 kilo olduğu belirlendi. (DHA) FOTOĞRAFLI
Tokat’ta avcılar 459 kilo ağırlığında domuz avladı

İbrahim UĞUR/TOKAT, (DHA)- TOKAT’ın Erbaa ilçesinde avcılar, 459 kiloluk yaban domuzu avladı.
Erbaa ilçesine bağlı Kozlu’da DOKAP desteği ile ekilen 250 dönümlük çilek tarlasına zarar verdiklerini belirttikleri yaban domuzlarının avlanması için vatandaşlar, Erbaa Kara ve Uçar Avcılar Derneği’nden yardım istedi. Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan alınan iznin ardından araziye çıkan avcılar, Turhal Devlet Avlağı bölgesinde uzun takibin ardından bir domuz avladı. Dernek Başkanı Gökhan Ersoy ve ekibi tarafından avlandıktan sonra tartılan domuzun, 459 kilo olduğu belirlendi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.