Traktörün çarptığı duvarın altında kalan dede ve torunu öldü

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 18.08.2023 - 13:50, Güncelleme: 18.08.2023 - 13:50
 

Traktörün çarptığı duvarın altında kalan dede ve torunu öldü

Traktörün çarptığı duvarın altında kalan dede ve torunu öldü
Ahmet ATMACA/GAZİANTEP, (DHA)- GAZİANTEP'te, traktörün çarpıp yıktığı bahçe duvarının altında kalan Ramazan Tuncer (73) ile torunu Süleyman Tuncer (12), yaşamlarını yitirdi. Kaza, dün öğle saatlerinde, Orduca Mahallesi'nde meydana geldi. Sürücüsü ve plakası öğrenilemeyen traktör, Ramazan Tuncer'e ait evin bahçe duvarına çarptı. Çarpmanın etkisiyle duvar yıkıldı. Bu sırada bahçede oturan Ramazan Tuncer ve torunu Süleyman Tuncer, duvarın altında kaldı. İhbar üzerine adrese sevk edilen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde dede ve torununun öldüğü belirlendi. Ramazan ve Süleyman Tuncer'in cenazeleri, Gaziantep Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsilerinin ardından defnedilmek üzere ailesine teslim edildi. Olayın ardından gözaltına alınan sürücünün işlemlerinin sürdüğü bildirildi. (DHA) FOTOĞRAFLI
Traktörün çarptığı duvarın altında kalan dede ve torunu öldü

Ahmet ATMACA/GAZİANTEP, (DHA)- GAZİANTEP'te, traktörün çarpıp yıktığı bahçe duvarının altında kalan Ramazan Tuncer (73) ile torunu Süleyman Tuncer (12), yaşamlarını yitirdi.
Kaza, dün öğle saatlerinde, Orduca Mahallesi'nde meydana geldi. Sürücüsü ve plakası öğrenilemeyen traktör, Ramazan Tuncer'e ait evin bahçe duvarına çarptı. Çarpmanın etkisiyle duvar yıkıldı. Bu sırada bahçede oturan Ramazan Tuncer ve torunu Süleyman Tuncer, duvarın altında kaldı. İhbar üzerine adrese sevk edilen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde dede ve torununun öldüğü belirlendi. Ramazan ve Süleyman Tuncer'in cenazeleri, Gaziantep Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsilerinin ardından defnedilmek üzere ailesine teslim edildi.
Olayın ardından gözaltına alınan sürücünün işlemlerinin sürdüğü bildirildi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.