Türk Kızılay'dan, 1 milyon 200 bin depremzedeye kışlık yardımı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 22.12.2023 - 12:24, Güncelleme: 22.12.2023 - 12:24
 

Türk Kızılay'dan, 1 milyon 200 bin depremzedeye kışlık yardımı

Türk Kızılay'dan, 1 milyon 200 bin depremzedeye kışlık yardımı
Ömer KOÇ/ KAHRAMANMARAŞ, (DHA)- TÜRK Kızılay, Kahramanmaraş'taki depremzedelere ısıtıcı, battaniye ve gıda kolilerinden oluşan kışlık yardımı dağıtıyor. Türk Kızılay Genel Sekreter Yardımcısı Şükrü Can, yardımlarla deprem bölgesindeki 1 milyon 200 bin depremzedeye ulaşmayı hedeflediklerini söyledi. Türk Kızılay'ın 6 Şubat depremlerinin merkez üssü olan Kahramanmaraş'taki depremzedelere kışlık yardımı dağıtımı Baykar Konteyner Kenti'nden başlatıldı. Dağıtıma, Türk Kızılay Genel Sekreter Yardımcısı Şükrü Can da katıldı. Haneleri de ziyaret eden Can, depremzedelerle sohbet ederek, "Her zaman sizlerin yanınızdayız" dedi. Yardımlar hakkında açıklama yapan Can, 6 Şubat'tan sonra Türk Kızılay olarak iyileştirme faaliyetlerine başlayıp, depremzedelerin yanında olduklarını, bundan sonra da desteklerin devam edeceğini belirtti. Esnafa ve çiftçilere de destek verdiklerini belirten Can, şunları söyledi: "50 TIR'lık yardım malzemesiyle kış yardımlarını başlatmış olduk. Bu yardımlar içerisinde gıda kolileri, hijyen setleri, kadınlarımıza yönelik kişisel bakım ürünleri, battaniye, ısıtıcı ve diğer malzemeler bulunaktadır. Konteyner kentlerde, köylerde, mahallelerimizde ihtiyaç sahibi kardeşlerimizin kış boyunca yanlarında olacağız ve bu yardımları inşallah vaktinde, zamanında kardeşlerimize ulaştıracağız. Yardımlar kapsamında 1 milyon 200 bin depremzede kardeşimize ulaşmayı hedefliyoruz." (DHA) FOTOĞRAFLI
Türk Kızılay'dan, 1 milyon 200 bin depremzedeye kışlık yardımı

Ömer KOÇ/ KAHRAMANMARAŞ, (DHA)- TÜRK Kızılay, Kahramanmaraş'taki depremzedelere ısıtıcı, battaniye ve gıda kolilerinden oluşan kışlık yardımı dağıtıyor. Türk Kızılay Genel Sekreter Yardımcısı Şükrü Can, yardımlarla deprem bölgesindeki 1 milyon 200 bin depremzedeye ulaşmayı hedeflediklerini söyledi.
Türk Kızılay'ın 6 Şubat depremlerinin merkez üssü olan Kahramanmaraş'taki depremzedelere kışlık yardımı dağıtımı Baykar Konteyner Kenti'nden başlatıldı. Dağıtıma, Türk Kızılay Genel Sekreter Yardımcısı Şükrü Can da katıldı. Haneleri de ziyaret eden Can, depremzedelerle sohbet ederek, "Her zaman sizlerin yanınızdayız" dedi.
Yardımlar hakkında açıklama yapan Can, 6 Şubat'tan sonra Türk Kızılay olarak iyileştirme faaliyetlerine başlayıp, depremzedelerin yanında olduklarını, bundan sonra da desteklerin devam edeceğini belirtti. Esnafa ve çiftçilere de destek verdiklerini belirten Can, şunları söyledi:
"50 TIR'lık yardım malzemesiyle kış yardımlarını başlatmış olduk. Bu yardımlar içerisinde gıda kolileri, hijyen setleri, kadınlarımıza yönelik kişisel bakım ürünleri, battaniye, ısıtıcı ve diğer malzemeler bulunaktadır. Konteyner kentlerde, köylerde, mahallelerimizde ihtiyaç sahibi kardeşlerimizin kış boyunca yanlarında olacağız ve bu yardımları inşallah vaktinde, zamanında kardeşlerimize ulaştıracağız. Yardımlar kapsamında 1 milyon 200 bin depremzede kardeşimize ulaşmayı hedefliyoruz." (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.