Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk MAKÜ’de Anıldı

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 11.11.2022 - 08:52, Güncelleme: 11.11.2022 - 08:52
 

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk MAKÜ’de Anıldı

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 84. yıl dönümü dolayısıyla Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesinde anma töreni gerçekleştirildi.
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesinde 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü dolayısıyla tören düzenlendi. İstiklal Yerleşkesindeki Atatürk anıtı önünde gerçekleştirilen törene MAKÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Durmuş Acar ve Prof. Dr. Mehmet Karaca, Rektör Danışmanları, Fakülte Dekanları, akademisyenler, idari personel ve öğrenciler katıldı. Prof. Dr. Durmuş Acar’ın anıta çelenk sunması ile başlayan tören, saat 09.05'te yapılan saygı duruşu ve ardından İstiklâl Marşının okunmasıyla sona erdi. MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz da Burdur Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen törenlerde Atatürk Anıtı’na çelenk sundu.
Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 84. yıl dönümü dolayısıyla Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesinde anma töreni gerçekleştirildi.

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesinde 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü dolayısıyla tören düzenlendi.

İstiklal Yerleşkesindeki Atatürk anıtı önünde gerçekleştirilen törene MAKÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Durmuş Acar ve Prof. Dr. Mehmet Karaca, Rektör Danışmanları, Fakülte Dekanları, akademisyenler, idari personel ve öğrenciler katıldı.

Prof. Dr. Durmuş Acar’ın anıta çelenk sunması ile başlayan tören, saat 09.05'te yapılan saygı duruşu ve ardından İstiklâl Marşının okunmasıyla sona erdi.

MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz da Burdur Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen törenlerde Atatürk Anıtı’na çelenk sundu.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.