Ümit Milli Futbol Takımı, San Marino'yu 5-0 yendi

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 14.10.2023 - 07:41, Güncelleme: 14.10.2023 - 07:41
 

Ümit Milli Futbol Takımı, San Marino'yu 5-0 yendi

Ümit Milli Futbol Takımı, San Marino'yu 5-0 yendi
İSTANBUL, (DHA) -  STAT: Ümraniye Belediyesi Şehir HAKEMLER: Viktor Shimusik, Sergei Kosovets, Anton Gusev TÜRKİYE: Emre Bilgin - Kazımcan Karataş, Serdar Saatçı, Ravil Tagir (Dk. 72 Metehan Baltacı), Ayberk Karapo, Demir Ege Tıknaz (Dk. 62 Cem Türkmen), Ömer Faruk Beyaz (Dk. 78 Aksel Baran Potur), Bartuğ Elmaz (Dk. 78 Yunus Emre Konak), Cihan Çanak, Emircan Gürlük, Enis Destan (Dk. 62 Erencan Yardımcı) SAN MARINO: Pietro Amici - Simone Giocondi, Mattia Sancisi, Andrea Contadini, Andrea Dolcini (Dk. 46 Thomas Rastelli), Nicola D'Addario (Dk. 85 Lorenzo Pasquinelli), Samuele Zannoni, Nicolo Sancisi (Dk. 85 Alessandro Renzi) , Matteo Guidi (Dk. 69 Marco Pasolini) , Filippo Pasolini (Dk. 69 Marco Gasperoni), Alessandro Giambalvo GOLLER: Dk. 5 ve 37 Enis Destan, Dk. 80, 82 ve 87 Erencan Yardımcı (Türkiye) SARI KARTLAR: Ravil Tagir, Enis Destan (Türkiye) - Giambalvo, Giocondi, Contadini, Rastelli (San Marino) 2025 UEFA Avrupa U21 Şampiyonası Elemeleri A Grubu 3'üncü maçında Ümit Milli Futbol Takımı, konuk ettiği San Marino'yu 5-0 mağlup etti. Ümraniye Belediyesi Şehir Stadı'nda oynanan mücadelede milli takımın gollerini 5'inci ve 37'nci dakikalarda Enis Destan, 80, 82 ve 87'nci dakikalarda Erencan Yardımcı kaydetti. Ay-yıldızlıların San Marino ile oynadığı karşılaşmayı TFF İcra Kurulu ve Süper Lig'den Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Müslüm Özmen de tribünden izledi. Karşılaşmanın devre arasında Türkiye ile San Marino heyetleri arasında hediye ve forma takdimi yapıldı. Ümit Milliler, elemelerdeki bir sonraki maçını 17 Ekim Salı günü Jelgava'da Letonya ile oynayacak.
Ümit Milli Futbol Takımı, San Marino'yu 5-0 yendi

İSTANBUL, (DHA) - 
STAT: Ümraniye Belediyesi Şehir
HAKEMLER: Viktor Shimusik, Sergei Kosovets, Anton Gusev
TÜRKİYE: Emre Bilgin - Kazımcan Karataş, Serdar Saatçı, Ravil Tagir (Dk. 72 Metehan Baltacı), Ayberk Karapo, Demir Ege Tıknaz (Dk. 62 Cem Türkmen), Ömer Faruk Beyaz (Dk. 78 Aksel Baran Potur), Bartuğ Elmaz (Dk. 78 Yunus Emre Konak), Cihan Çanak, Emircan Gürlük, Enis Destan (Dk. 62 Erencan Yardımcı)
SAN MARINO: Pietro Amici - Simone Giocondi, Mattia Sancisi, Andrea Contadini, Andrea Dolcini (Dk. 46 Thomas Rastelli), Nicola D'Addario (Dk. 85 Lorenzo Pasquinelli), Samuele Zannoni, Nicolo Sancisi (Dk. 85 Alessandro Renzi) , Matteo Guidi (Dk. 69 Marco Pasolini) , Filippo Pasolini (Dk. 69 Marco Gasperoni), Alessandro Giambalvo
GOLLER: Dk. 5 ve 37 Enis Destan, Dk. 80, 82 ve 87 Erencan Yardımcı (Türkiye)
SARI KARTLAR: Ravil Tagir, Enis Destan (Türkiye) - Giambalvo, Giocondi, Contadini, Rastelli (San Marino)

2025 UEFA Avrupa U21 Şampiyonası Elemeleri A Grubu 3'üncü maçında Ümit Milli Futbol Takımı, konuk ettiği San Marino'yu 5-0 mağlup etti.
Ümraniye Belediyesi Şehir Stadı'nda oynanan mücadelede milli takımın gollerini 5'inci ve 37'nci dakikalarda Enis Destan, 80, 82 ve 87'nci dakikalarda Erencan Yardımcı kaydetti.
Ay-yıldızlıların San Marino ile oynadığı karşılaşmayı TFF İcra Kurulu ve Süper Lig'den Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Müslüm Özmen de tribünden izledi. Karşılaşmanın devre arasında Türkiye ile San Marino heyetleri arasında hediye ve forma takdimi yapıldı. Ümit Milliler, elemelerdeki bir sonraki maçını 17 Ekim Salı günü Jelgava'da Letonya ile oynayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.