Üzerine kaya düşen otomobilde ölen öğretmenler son yolculuğuna uğurlandı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 07.04.2023 - 15:31, Güncelleme: 07.04.2023 - 15:31
 

Üzerine kaya düşen otomobilde ölen öğretmenler son yolculuğuna uğurlandı

Üzerine kaya düşen otomobilde ölen öğretmenler son yolculuğuna uğurlandı
  ‘UNUTMAMAK VE UNUTULMAMAK DİLEĞİYLE’ Adana'nın Saimbeyli ilçesinde, okuldan eve dönerken, içinde bulundukları otomobilin üzerine kaya düşmesi sonucu ölen 4 öğretmenden Ümmühan Dilbilir’in, geçen yıl Ankara’da görev süresinin dolduğu Tevfik Ünsal İlkokulu öğrencilerine veda ettiği görüntüler ortaya çıktı. Birinci kademe mezuniyet töreninde öğrencilerine hediyeler ve plaket veren 4-B sınıfı öğretmeni Dilbilir’in, “Unutmamak ve unutulmamak dileğiyle. Hoşça kalın. Hakkınızı helal edin. Plaketler sadece öğretmenlere verilmez çocuklar. Siz de en güzel plaketleri hak ettiniz. Tebrik ediyorum sizi” ifadeleri dikkat çekti. (DHA) FOTOĞRAFLI  
Üzerine kaya düşen otomobilde ölen öğretmenler son yolculuğuna uğurlandı

 

‘UNUTMAMAK VE UNUTULMAMAK DİLEĞİYLE’
Adana'nın Saimbeyli ilçesinde, okuldan eve dönerken, içinde bulundukları otomobilin üzerine kaya düşmesi sonucu ölen 4 öğretmenden Ümmühan Dilbilir’in, geçen yıl Ankara’da görev süresinin dolduğu Tevfik Ünsal İlkokulu öğrencilerine veda ettiği görüntüler ortaya çıktı. Birinci kademe mezuniyet töreninde öğrencilerine hediyeler ve plaket veren 4-B sınıfı öğretmeni Dilbilir’in, “Unutmamak ve unutulmamak dileğiyle. Hoşça kalın. Hakkınızı helal edin. Plaketler sadece öğretmenlere verilmez çocuklar. Siz de en güzel plaketleri hak ettiniz. Tebrik ediyorum sizi” ifadeleri dikkat çekti. (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.