VALİ ARSLANTAŞ BUCAK'TA ESNAF ZİYARETİNDE BULUNDU

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 15.12.2021 - 16:30, Güncelleme: 15.12.2021 - 16:30
 

VALİ ARSLANTAŞ BUCAK'TA ESNAF ZİYARETİNDE BULUNDU

Burdur Valisi Ali Arslantaş, Bucak İlçesinde esnaf ziyaretinde bulundu.
Bucak Kaymakamı Erol Tanrıkulu ve Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal'ın eşlik ettiği ziyaretler sırasında, Cumhuriyet Caddesinde işyeri ziyaretlerinde bulunan Vali Arslantaş, esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti, yeni açılan iki işyerine hayırlı olsun dileklerini iletti. Esnaflardan işleriyle ilgili bilgiler alan Vali Arslantaş, talep ve istekleri olup olmadıkları sordu, hayırlı işler diledi.   İşyeri sahipleri de nazik ziyareti dolayısıyla Vali Arslantaş'a teşekkür ettiler.
Burdur Valisi Ali Arslantaş, Bucak İlçesinde esnaf ziyaretinde bulundu.

Bucak Kaymakamı Erol Tanrıkulu ve Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal'ın eşlik ettiği ziyaretler sırasında, Cumhuriyet Caddesinde işyeri ziyaretlerinde bulunan Vali Arslantaş, esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti, yeni açılan iki işyerine hayırlı olsun dileklerini iletti.

Esnaflardan işleriyle ilgili bilgiler alan Vali Arslantaş, talep ve istekleri olup olmadıkları sordu, hayırlı işler diledi.

 

İşyeri sahipleri de nazik ziyareti dolayısıyla Vali Arslantaş'a teşekkür ettiler.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.