VALİ ARSLANTAŞ, ÖĞRENCİ VE VELİLER İLE İFTARDA BULUŞTU

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 20.04.2022 - 10:59, Güncelleme: 20.04.2022 - 10:59
 

VALİ ARSLANTAŞ, ÖĞRENCİ VE VELİLER İLE İFTARDA BULUŞTU

Burdur Valisi Ali Arslantaş, Bahçeşehir Koleji İlkokul öğrencileri ve velileri ile iftarda buluştu.
Bahçeşehir Kolejinde düzenlenen İftar Programında dualar ile oruçlar açıldı. İftar yemeği sonrası Vali Ali Arslantaş ve Burdur Bahçeşehir Koleji Kurucusu Hurşit Çetin tarafından konuşma yapıldı. Konuşmaların ardından din görevlisi tarafından yemek duası okundu. İftar programı sonrası Vali Ali Arslantaş ve oğlu Ali Arslantaş’ında yer aldığı babalar ve oğullar arasında futbol maçı yapıldı. Vali Arslantaş yaptığı konuşmada, “Ramazanı Şerifin bu Mübarek Gününde, rahmetin şu anda sağnak sağnak yağdığı güzel bir günde ve bu güzel iftarı sizlerle birlikte geçirdiğimiz için son derece memnun ve bahtiyarız. Çocuklarınızla birlikte hepinize hayırlı bir bayrama kavuşmayı temenni ediyorum. Biraz sonra sahada başka başka hünerlerinizi göreceğimizi düşünerek saygı, sevgi ve muhabbetle selamlıyorum” dedi.
Burdur Valisi Ali Arslantaş, Bahçeşehir Koleji İlkokul öğrencileri ve velileri ile iftarda buluştu.

Bahçeşehir Kolejinde düzenlenen İftar Programında dualar ile oruçlar açıldı. İftar yemeği sonrası Vali Ali Arslantaş ve Burdur Bahçeşehir Koleji Kurucusu Hurşit Çetin tarafından konuşma yapıldı. Konuşmaların ardından din görevlisi tarafından yemek duası okundu.

İftar programı sonrası Vali Ali Arslantaş ve oğlu Ali Arslantaş’ında yer aldığı babalar ve oğullar arasında futbol maçı yapıldı.

Vali Arslantaş yaptığı konuşmada, “Ramazanı Şerifin bu Mübarek Gününde, rahmetin şu anda sağnak sağnak yağdığı güzel bir günde ve bu güzel iftarı sizlerle birlikte geçirdiğimiz için son derece memnun ve bahtiyarız.

Çocuklarınızla birlikte hepinize hayırlı bir bayrama kavuşmayı temenni ediyorum. Biraz sonra sahada başka başka hünerlerinizi göreceğimizi düşünerek saygı, sevgi ve muhabbetle selamlıyorum” dedi.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.