VALİ ÖKSÜZ YEŞİLOVA İLÇESİNE ZİYARETTE BULUNDU

Dünya (Akca Gazete) - Akca Gazete | 08.09.2023 - 11:39, Güncelleme: 08.09.2023 - 11:39
 

VALİ ÖKSÜZ YEŞİLOVA İLÇESİNE ZİYARETTE BULUNDU

Burdur Valisi Türker Öksüz ilçe programları kapsamında Yeşilova İlçesine ziyarette bulundu.
Programı kapsamında ilk olarak kaymakamlığa ziyarette bulunan Vali Öksüz, İlçe protokolünün karşılaması sonrası Yeşilova Kaymakam V. Emirhan Arıkan'dan İlçenin genel durumu, yürütülen çalışma ve projelerle ilgili kapsamlı brifing aldı. Kaymakamlık ziyaretinin ardından İlçe Emniyet Amirliğine ve İlçe Jandarma Komutanlığına ziyarette bulunarak ilçede yürütülen güvenlik hizmetleriyle ilgili kapsamlı brifing alan Vali Öksüz, ilçe merkezinde bulunan esnafları ziyaret ederek hayırlı işler dileklerinde bulundu.  Yeşilova İlçesi programın son bölümünde yapımı tamamlanmak üzere olan Kapalı Spor Salonuna inceleme ziyaretinde bulunan Vali Öksüz yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.   
Burdur Valisi Türker Öksüz ilçe programları kapsamında Yeşilova İlçesine ziyarette bulundu.

Programı kapsamında ilk olarak kaymakamlığa ziyarette bulunan Vali Öksüz, İlçe protokolünün karşılaması sonrası Yeşilova Kaymakam V. Emirhan Arıkan'dan İlçenin genel durumu, yürütülen çalışma ve projelerle ilgili kapsamlı brifing aldı.

Kaymakamlık ziyaretinin ardından İlçe Emniyet Amirliğine ve İlçe Jandarma Komutanlığına ziyarette bulunarak ilçede yürütülen güvenlik hizmetleriyle ilgili kapsamlı brifing alan Vali Öksüz, ilçe merkezinde bulunan esnafları ziyaret ederek hayırlı işler dileklerinde bulundu. 

Yeşilova İlçesi programın son bölümünde yapımı tamamlanmak üzere olan Kapalı Spor Salonuna inceleme ziyaretinde bulunan Vali Öksüz yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.