VALİ ÖKSÜZ'DEN 1. OSB'DE FABRİKA ZİYARETLERİ

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 17.11.2023 - 11:42, Güncelleme: 17.11.2023 - 11:42
 

VALİ ÖKSÜZ'DEN 1. OSB'DE FABRİKA ZİYARETLERİ

Burdur Valisi Türker Öksüz Burdur 1. Organize Sanayi Bölgesi’nde bir dizi ziyaretlerde bulundu.
Burdur'u her alanda yakından tanımaya devam eden Vali Öksüz, perşembe günü gerçekleştirdiği ziyaretlerde doğaltaş sektöründe faaliyet gösteren Çiçekmersan ve Aytaş Akın Mermer Fabrikalarını ziyaret etti. Ziyaretlerine Çiçekmersan Mermer Fabrikası ile başlayan Vali Öksüz, programının devamında Aytaş Akın Mermer Fabrikası’nı ziyaret ederek, sektörle ilgili bilgiler aldı. İş İnsanı Orhan Çicek ve İş İnsanı Ercan Akın ile birlikte her iki fabrikayı gezerek incelemede bulunan Vali Öksüz, ihracat ve istihdam anlamında ilimizin lokomotifi konumunda olan Doğaltaş Sektörü’nü daha yakından tanıma fırsatı buldu. Başta dünyaca ünlü Burdur Beji olmak üzere, bölgede çıkan taşlar, üretim kapasiteleri, istihdam sayıları, ve pazar ihracat durumuyla ilgili bilgiler aldı.  
Burdur Valisi Türker Öksüz Burdur 1. Organize Sanayi Bölgesi’nde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Burdur'u her alanda yakından tanımaya devam eden Vali Öksüz, perşembe günü gerçekleştirdiği ziyaretlerde doğaltaş sektöründe faaliyet gösteren Çiçekmersan ve Aytaş Akın Mermer Fabrikalarını ziyaret etti.

Ziyaretlerine Çiçekmersan Mermer Fabrikası ile başlayan Vali Öksüz, programının devamında Aytaş Akın Mermer Fabrikası’nı ziyaret ederek, sektörle ilgili bilgiler aldı.

İş İnsanı Orhan Çicek ve İş İnsanı Ercan Akın ile birlikte her iki fabrikayı gezerek incelemede bulunan Vali Öksüz, ihracat ve istihdam anlamında ilimizin lokomotifi konumunda olan Doğaltaş Sektörü’nü daha yakından tanıma fırsatı buldu.

Başta dünyaca ünlü Burdur Beji olmak üzere, bölgede çıkan taşlar, üretim kapasiteleri, istihdam sayıları, ve pazar ihracat durumuyla ilgili bilgiler aldı.
 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.