VALİ ÖKSÜZ'DEN BESTE PROJESİNE YAKIN TAKİP

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 08.12.2023 - 14:36, Güncelleme: 08.12.2023 - 14:36
 

VALİ ÖKSÜZ'DEN BESTE PROJESİNE YAKIN TAKİP

Burdur Valisi Türker Öksüz, Burdur'da Etkin Sürdürülebilir Tamamlayıcı Eğitim (BESTE) Projesi kapsamında USO İlkokulu’nu ve Şirinevler Anaokulu’nu ziyaret etti.
İlk olarak USO İlkokulunu ziyaret eden Vali Öksüz, öğrenciler, veliler ve öğretmenlerle bir araya geldi. Ziyaret sırasında BESTE projesi kapsamında yürütülen; “Drama ile Oyunlaştırılmış Eğitim” ile “Cumhuriyetimizin 100. Yılı 100 Sınıf Bir Masalda Buluşuyoruz” sunumlarını izleyen Vali Öksüz, “İlkokullarda yetiştirme programı (İYEP) kapsamında açılan destekleme kursuna yaptığı ziyaret sonrası Başarılı ve Örnek Öğrenci Olmak için 22 Kural eğitim seminerine katıldı. Kitabımı Getiriyorum, Çocuğum ile Okuyorum, Çevreme Rol Model Oluyorum etkinliğinde veli ve öğrencilerle buluşan Vali Öksüz, daha sonra öğretmenlerle toplantı yaparak BESTE projesi ile ilgili iyi bir sonuç elde etmek için üstün gayret göstermeleri yönünde beklentilerini dile getirdi. Daha sonra BESTE Projesi kapsamında Şirinevler Anaokulu’nu ziyaret eden Vali Öksüz, minik öğrencilerin halk oyunları gösterisi ile karşılandı. Ziyaretin devamında akıl ve zeka oyunları etkinliği yapılan sınıfta öğrencilerle vakit geçirdi. Okuldan ayrılmadan uygulama bahçesinde minik öğrencilere eşlik eden Vali Öksüz, BESTE projesi kapsamında tarımsal üretim uygulama becerisi kazandırmak amacıyla yapılan marul dikim etkinliğine katıldı. Vali Öksüz'e ziyareti sırasında İl Milli Eğitim Müdürü Muhammed Özdemirci eşlik etti.  
Burdur Valisi Türker Öksüz, Burdur'da Etkin Sürdürülebilir Tamamlayıcı Eğitim (BESTE) Projesi kapsamında USO İlkokulu’nu ve Şirinevler Anaokulu’nu ziyaret etti.

İlk olarak USO İlkokulunu ziyaret eden Vali Öksüz, öğrenciler, veliler ve öğretmenlerle bir araya geldi. Ziyaret sırasında BESTE projesi kapsamında yürütülen; “Drama ile Oyunlaştırılmış Eğitim” ile “Cumhuriyetimizin 100. Yılı 100 Sınıf Bir Masalda Buluşuyoruz” sunumlarını izleyen Vali Öksüz, “İlkokullarda yetiştirme programı (İYEP) kapsamında açılan destekleme kursuna yaptığı ziyaret sonrası Başarılı ve Örnek Öğrenci Olmak için 22 Kural eğitim seminerine katıldı.

Kitabımı Getiriyorum, Çocuğum ile Okuyorum, Çevreme Rol Model Oluyorum etkinliğinde veli ve öğrencilerle buluşan Vali Öksüz, daha sonra öğretmenlerle toplantı yaparak BESTE projesi ile ilgili iyi bir sonuç elde etmek için üstün gayret göstermeleri yönünde beklentilerini dile getirdi.

Daha sonra BESTE Projesi kapsamında Şirinevler Anaokulu’nu ziyaret eden Vali Öksüz, minik öğrencilerin halk oyunları gösterisi ile karşılandı. Ziyaretin devamında akıl ve zeka oyunları etkinliği yapılan sınıfta öğrencilerle vakit geçirdi.

Okuldan ayrılmadan uygulama bahçesinde minik öğrencilere eşlik eden Vali Öksüz, BESTE projesi kapsamında tarımsal üretim uygulama becerisi kazandırmak amacıyla yapılan marul dikim etkinliğine katıldı.

Vali Öksüz'e ziyareti sırasında İl Milli Eğitim Müdürü Muhammed Özdemirci eşlik etti.
 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.