VALİ TÜRKER ÖKSÜZ, İNSUYU MAĞARASI'NDA İNCELEMEDE BULUNDU

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 14.09.2023 - 09:21, Güncelleme: 14.09.2023 - 09:21
 

VALİ TÜRKER ÖKSÜZ, İNSUYU MAĞARASI'NDA İNCELEMEDE BULUNDU

Burdur Valisi Türker Öksüz, Burdur'un en önemli doğal miraslarından, Ülkemizin Turizme açılan ilk mağarası olan İnsuyu Mağarasında incelemede bulundu.
Çeşitli yönlere açılan galerileri, karstik yapısı, sarkıt ve dikitleri, serin havası ile İnsuyu Mağarası'nın eşsiz bir güzellige sahip olduğunu belirten Vali Öksüz, Burdur- Antalya Karayolu üzerinde ulaşımı kolay, şehir merkezine yakın bir konumda bulunan bu doğal mirası herkesin görmesi gerektiğini ifade etti.   Gün içerisinde Burdur İli Tanıtım ve Geliştirme Kurulu toplantısına başkanlık eden Vali Öksüz bu toplantının ardından İnsuyu Mağarası'na geçti.   İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Emre Gürsoy ve Müdür Yardımcısı Osman Koçibay'ın hazır bulunduğu  inceleme gezisi sırasında mağaranın ziyarete açık olan tüm bölümlerini gezen, çevresinde incelemede bulunan Vali Öksüz, İnsuyu Mağarası hakkında kapsamlı bilgiler aldı.
Burdur Valisi Türker Öksüz, Burdur'un en önemli doğal miraslarından, Ülkemizin Turizme açılan ilk mağarası olan İnsuyu Mağarasında incelemede bulundu.

Çeşitli yönlere açılan galerileri, karstik yapısı, sarkıt ve dikitleri, serin havası ile İnsuyu Mağarası'nın eşsiz bir güzellige sahip olduğunu belirten Vali Öksüz, Burdur- Antalya Karayolu üzerinde ulaşımı kolay, şehir merkezine yakın bir konumda bulunan bu doğal mirası herkesin görmesi gerektiğini ifade etti.

 

Gün içerisinde Burdur İli Tanıtım ve Geliştirme Kurulu toplantısına başkanlık eden Vali Öksüz bu toplantının ardından İnsuyu Mağarası'na geçti.

 

İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Emre Gürsoy ve Müdür Yardımcısı Osman Koçibay'ın hazır bulunduğu  inceleme gezisi sırasında mağaranın ziyarete açık olan tüm bölümlerini gezen, çevresinde incelemede bulunan Vali Öksüz, İnsuyu Mağarası hakkında kapsamlı bilgiler aldı.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.