VALİ TÜRKER ÖKSÜZ'DEN İL HALK KÜTÜPHANESİNE ZİYARET

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 22.08.2023 - 09:08, Güncelleme: 22.08.2023 - 09:08
 

VALİ TÜRKER ÖKSÜZ'DEN İL HALK KÜTÜPHANESİNE ZİYARET

Burdur Valisi Türker Öksüz, İl Halk Kütüphanesini ziyaret ederek incelemede bulundu, verilen hizmetlerle ilgili yetkililerden bilgi aldı.
Ziyareti sırasında Kütüphanede bulunan çocuklar, öğrenciler ve vatandaşlarla bir araya gelen Vali Öksüz, iyi çalışmalar dileyerek, sunulan hizmetten  memnun olup olmadıklarını sordu.   Kütüphanenin tüm bölümlerini gezerek, açılış kapanış saatleri, çocuklar ve öğrencilere yönelik düzenlenen etkinlikler, sunulan hizmetlerle ilgili bilgi alan Vali Öksüz'e, Kurum Müdürü Mehmet Küçük ve İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Emre Gürsoy ziyareti süresince eşlik etti.  
Burdur Valisi Türker Öksüz, İl Halk Kütüphanesini ziyaret ederek incelemede bulundu, verilen hizmetlerle ilgili yetkililerden bilgi aldı.

Ziyareti sırasında Kütüphanede bulunan çocuklar, öğrenciler ve vatandaşlarla bir araya gelen Vali Öksüz, iyi çalışmalar dileyerek, sunulan hizmetten  memnun olup olmadıklarını sordu.

 

Kütüphanenin tüm bölümlerini gezerek, açılış kapanış saatleri, çocuklar ve öğrencilere yönelik düzenlenen etkinlikler, sunulan hizmetlerle ilgili bilgi alan Vali Öksüz'e, Kurum Müdürü Mehmet Küçük ve İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Emre Gürsoy ziyareti süresince eşlik etti.

 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.