VALİ TÜRKER ÖKSÜZ’ÜN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

Mesajlar 23.11.2023 - 14:18, Güncelleme: 23.11.2023 - 14:18
 

VALİ TÜRKER ÖKSÜZ’ÜN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e “Başöğretmenlik” ünvanının verildiği bu anlamlı günde, geleceğimizi imar eden ve gelecek nesillerin yetişmesinde bir meşale gibi toplumumuzu aydınlatan tüm öğretmenlerimizin “Öğretmenler Günü’nü” kutluyorum.
Gücünü sevgiden alan, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülmeyecek kadar emek, sabır, fedakârlık isteyen öğretmenlik mesleği; bilginin üretilmesi, geliştirilmesi ve yarınlara aktarılması sürecinde her zaman çok önemli bir role sahip olmuştur. Eğitim öğretim sistemimizin temel yapı taşları olan öğretmenlerimiz, toplumun kültürel, sosyal ve ahlaki yönlerden gelişmesinde aileden sonra en büyük pay sahipleridir. Gözümüzün nuru çocuklarımızı hiç tereddüt etmeden emanet ettiğimiz, kendilerine duyulan güvenin ve mesuliyetin ağırlığını bir ömür taşıyan toplumun mimarlarıdırlar. Ülkemizin kalkınması, gelişmesi, refahı ve gelişmiş ülkeler arasında hak ettiği yerini alması hiç kuşkusuz iyi yetişmiş insan gücüne bağlıdır. Bu da, geleceğimizin teminatı sevgili çocuklarımızın nitelikli bir eğitim almasıyla mümkündür. Bu manada; en büyük görev hiç şüphesiz öğretmenlerimize düşmektedir. Kıymetli Öğretmenlerimiz; Kısa bir süre önce uygulamaya koyduğumuz BESTE projemizin kalbinde de yine sizler varsınız. Sizlerin samimi gayretleri başta olmak üzere ilgili tüm paydaşlarla işbirliği içerisinde uygulayacağımız projemizle Burdurumuzu eğitimde daha üst noktalara taşıyacağımıza itimadım tamdır. Sizlere güvenimi bir kez daha güçlü bir şekilde ifade etmek istiyorum. Bu duygu ve düşünceler içerisinde, başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere görevi başında şehit olan ve ebediyete irtihal etmiş tüm öğretmenlerimizi rahmetle anıyor, görevi başındaki öğretmenlerimize aileleri ile birlikte sağlık içerisinde mutlu, başarılı ve huzurlu yarınlar diliyorum.  
Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e “Başöğretmenlik” ünvanının verildiği bu anlamlı günde, geleceğimizi imar eden ve gelecek nesillerin yetişmesinde bir meşale gibi toplumumuzu aydınlatan tüm öğretmenlerimizin “Öğretmenler Günü’nü” kutluyorum.

Gücünü sevgiden alan, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülmeyecek kadar emek, sabır, fedakârlık isteyen öğretmenlik mesleği; bilginin üretilmesi, geliştirilmesi ve yarınlara aktarılması sürecinde her zaman çok önemli bir role sahip olmuştur.

Eğitim öğretim sistemimizin temel yapı taşları olan öğretmenlerimiz, toplumun kültürel, sosyal ve ahlaki yönlerden gelişmesinde aileden sonra en büyük pay sahipleridir. Gözümüzün nuru çocuklarımızı hiç tereddüt etmeden emanet ettiğimiz, kendilerine duyulan güvenin ve mesuliyetin ağırlığını bir ömür taşıyan toplumun mimarlarıdırlar.

Ülkemizin kalkınması, gelişmesi, refahı ve gelişmiş ülkeler arasında hak ettiği yerini alması hiç kuşkusuz iyi yetişmiş insan gücüne bağlıdır. Bu da, geleceğimizin teminatı sevgili çocuklarımızın nitelikli bir eğitim almasıyla mümkündür. Bu manada; en büyük görev hiç şüphesiz öğretmenlerimize düşmektedir.

Kıymetli Öğretmenlerimiz;
Kısa bir süre önce uygulamaya koyduğumuz BESTE projemizin kalbinde de yine sizler varsınız. Sizlerin samimi gayretleri başta olmak üzere ilgili tüm paydaşlarla işbirliği içerisinde uygulayacağımız projemizle Burdurumuzu eğitimde daha üst noktalara taşıyacağımıza itimadım tamdır. Sizlere güvenimi bir kez daha güçlü bir şekilde ifade etmek istiyorum.

Bu duygu ve düşünceler içerisinde, başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere görevi başında şehit olan ve ebediyete irtihal etmiş tüm öğretmenlerimizi rahmetle anıyor, görevi başındaki öğretmenlerimize aileleri ile birlikte sağlık içerisinde mutlu, başarılı ve huzurlu yarınlar diliyorum.
 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.