Valimiz Sn. Türker Öksüz'ün 10 Ocak İdareciler Günü Mesajı

Mesajlar (Akca Gazete) - Akca Gazete | 10.01.2024 - 09:37, Güncelleme: 10.01.2024 - 16:37
 

Valimiz Sn. Türker Öksüz'ün 10 Ocak İdareciler Günü Mesajı

Türk İdareciler Derneği'nin 1978 yılında yapılan genel kurulunda; 10 Ocak 1971 tarihli Mülki İdare Amirleri sınıfının ihdası için yapılan ilk mesleki toplantı başlangıç kabul edilerek 10 Ocak tarihi, “İdareciler Günü” olarak kabul edilmiştir.
Mensubu olmaktan onur duyduğum, "Halka Hizmet Hak'ka Hizmettir", "İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın" şiarıyla Milletimize hizmet eden Mülki İdare Amirlerimizin, tüm meslektaşlarımın "10 Ocak İdareciler Günü'nü" kutluyorum.   Görev yaptıkları il ve ilçelerde, Devleti temsil gibi önemli bir sorumluluğu üstlenen Mülki İdare Amirleri, bu sorumluluğun bilinciyle, kamu hizmetlerinin en verimli şekilde yerine getirilmesi için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışarak, büyük bir fedakarlık örneği göstermektedirler.   Milletimizin huzur ve  mutluluğu, refahı ve güvenliği başta olmak üzere, Ülkemizin her alanda gelişmesi ve hedeflerine ulaşması için en önemli vazifeleri üstlenmeye devam eden, görevlerini hakkıyla yerine getirme gayreti içerisinde olan tüm meslektaşlarıma çalışmalarında muvaffakiyetler diliyorum.   Bu duygu ve düşüncelerle, görevleri başında şehit olan Mülki İdare Amirlerimizi saygı ve rahmetle anıyor, tüm meslektaşlarımın “10 Ocak İdareciler Günü’nü" kutlayarak, aileleri ile birlikte sağlık içerisinde mutlu ve huzurlu yarınlar diliyorum.   Türker ÖKSÜZ  Burdur Valisi
Türk İdareciler Derneği'nin 1978 yılında yapılan genel kurulunda; 10 Ocak 1971 tarihli Mülki İdare Amirleri sınıfının ihdası için yapılan ilk mesleki toplantı başlangıç kabul edilerek 10 Ocak tarihi, “İdareciler Günü” olarak kabul edilmiştir.

Mensubu olmaktan onur duyduğum, "Halka Hizmet Hak'ka Hizmettir", "İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın" şiarıyla Milletimize hizmet eden Mülki İdare Amirlerimizin, tüm meslektaşlarımın "10 Ocak İdareciler Günü'nü" kutluyorum.

 

Görev yaptıkları il ve ilçelerde, Devleti temsil gibi önemli bir sorumluluğu üstlenen Mülki İdare Amirleri, bu sorumluluğun bilinciyle, kamu hizmetlerinin en verimli şekilde yerine getirilmesi için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışarak, büyük bir fedakarlık örneği göstermektedirler.

 

Milletimizin huzur ve  mutluluğu, refahı ve güvenliği başta olmak üzere, Ülkemizin her alanda gelişmesi ve hedeflerine ulaşması için en önemli vazifeleri üstlenmeye devam eden, görevlerini hakkıyla yerine getirme gayreti içerisinde olan tüm meslektaşlarıma çalışmalarında muvaffakiyetler diliyorum.

 

Bu duygu ve düşüncelerle, görevleri başında şehit olan Mülki İdare Amirlerimizi saygı ve rahmetle anıyor, tüm meslektaşlarımın “10 Ocak İdareciler Günü’nü" kutlayarak, aileleri ile birlikte sağlık içerisinde mutlu ve huzurlu yarınlar diliyorum.

 

Türker ÖKSÜZ 

Burdur Valisi

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.