Van ve Bitlis'in 5 ilçesinde eğitime kar engeli

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 25.12.2023 - 08:13, Güncelleme: 25.12.2023 - 08:13
 

Van ve Bitlis'in 5 ilçesinde eğitime kar engeli

Van ve Bitlis'in 5 ilçesinde eğitime kar engeli
Behçet DALMAZ- Özcan ÇİRİŞ/VAN-BİTLİS, (DHA)- VAN'da etkili olan kar yağışı nedeniyle bir ilçede ilk, orta ve liseler ile 3 ilçede taşımalı eğitim kapmasındaki okullar ile  Bitlis'in Ahlat ilçesinde ise taşımalı eğitim kapsamındaki okullarda eğitim öğretime 1 gün ara verildi. Van'da akşam saatlerine etkili olan kar yağışı, günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Kar nedeniyle 272 yerleşim yeri ile ulaşım sağlanamazken, Çaldıran ilçesinde ilk, orta, liselerde eğitim- öğretime 1 gün ara verildi. Halk Eğitim, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri de yarın kapalı olacak. Ayrıca, engelli ve hamile kamu personeli de aynı gün için idari izinli sayılacak. Öte yandan, Özalp, Çatak ve Muradiye ilçelerinde ise taşımalı eğitim kapsamındaki okullarda eğitim öğretime bir gün ara verildi. AHLAT'TA TAŞIMALI EĞİTİME KAR ENGELİ Bitlis'in Ahlat ilçesinde de etkili olan kar yağışı nedeniyle taşımalı eğitim kapsamındaki ilk ve orta dereceli okullarda eğitim öğretime bir gün ara verildiği duyuruldu. (DHA) FOTOĞRAFLI
Van ve Bitlis'in 5 ilçesinde eğitime kar engeli

Behçet DALMAZ- Özcan ÇİRİŞ/VAN-BİTLİS, (DHA)- VAN'da etkili olan kar yağışı nedeniyle bir ilçede ilk, orta ve liseler ile 3 ilçede taşımalı eğitim kapmasındaki okullar ile  Bitlis'in Ahlat ilçesinde ise taşımalı eğitim kapsamındaki okullarda eğitim öğretime 1 gün ara verildi.
Van'da akşam saatlerine etkili olan kar yağışı, günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Kar nedeniyle 272 yerleşim yeri ile ulaşım sağlanamazken, Çaldıran ilçesinde ilk, orta, liselerde eğitim- öğretime 1 gün ara verildi. Halk Eğitim, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri de yarın kapalı olacak. Ayrıca, engelli ve hamile kamu personeli de aynı gün için idari izinli sayılacak.
Öte yandan, Özalp, Çatak ve Muradiye ilçelerinde ise taşımalı eğitim kapsamındaki okullarda eğitim öğretime bir gün ara verildi.
AHLAT'TA TAŞIMALI EĞİTİME KAR ENGELİ
Bitlis'in Ahlat ilçesinde de etkili olan kar yağışı nedeniyle taşımalı eğitim kapsamındaki ilk ve orta dereceli okullarda eğitim öğretime bir gün ara verildiği duyuruldu. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.