Yanmış otomobildeki 2 cesetle ilgili 3 şüpheli adliyede

Asayiş (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 03.11.2022 - 15:30, Güncelleme: 03.11.2022 - 16:15
 

Yanmış otomobildeki 2 cesetle ilgili 3 şüpheli adliyede

Yanmış otomobildeki 2 cesetle ilgili 3 şüpheli adliyede
AFYONKARAHİSAR'ın Bolvadin ilçesinde yanmış otomobilde Gürsel Coşkun (51) ile Ramazan Tezcan'a (28) ait olduğu değerlendirilen tanınmaz haldeki cesetlere ilişkin yürütülen soruşturmada gözaltına alınan 3 şüpheli, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.  Özburun beldesinde hayvancılık yapan Mikail Coşkun, 1 Kasım sabahı yol kenarında yanmış bir otomobil gördü. Tamamen yanan aracın babası Gürsel Coşkun'a ait olduğunu fark eden Mikail Coşkun, ön koltukta 2 kişinin yanmış bedeniyle karşılaştı. İhbarla gelen ekipler, bölgede inceleme yaptı. Tanınmaz cesetlerin Gürsel Coşkun ile hayvancılık yapan Ramazan Tezcan'a ait olabileceği değerlendirildi. Cesetlerin yanında ayrıca Coşkun ile Tezcan'a ait olabileceği tahmin edilen cep telefonları bulundu. Cesetler, kimlik tespiti ve otopsi için Afyonkarahisar Adli Tıp Kurumu'nun morguna gönderildi. İSTASYONDAN BİDONLA AKARYAKIT ALMIŞ Bölgede 9 boş kovan bulan ekipler, Gürsel Coşkun ile Ramazan Tezcan'ın cep telefonlarının HTS kayıtlarını inceledi. Coşkun ve Tezcan'ın, en son miras nedeniyle sorun yaşadıkları öne sürülen akrabaları G.C., İ.C. ve B.İ. ile görüştükleri tespit edildi. Jandarma 3 şüpheliyi gözaltına aldı. Bu arada, cesetlerin tamamen yandığı, geriye sadece kemik parçalarının kaldığı ve kimlik tespit çalışmalarının sürdüğü belirtildi. Olaya ilişkin soruşturmayı sürdüren ekipler çevredeki güvenlik kameralarını inceledi. Jandarma, şüphelilerden birinin olay yerine yaklaşık 4 kilometre uzaklıktaki bir istasyondan bidonla akaryakıt aldığını belirledi. 3 şüpheli, jandarmadaki işlemlerinin ardından bugün öğle saatlerinde adliyeye sevk edildi. (DHA) FOTOĞRAFLI    
Yanmış otomobildeki 2 cesetle ilgili 3 şüpheli adliyede

AFYONKARAHİSAR'ın Bolvadin ilçesinde yanmış otomobilde Gürsel Coşkun (51) ile Ramazan Tezcan'a (28) ait olduğu değerlendirilen tanınmaz haldeki cesetlere ilişkin yürütülen soruşturmada gözaltına alınan 3 şüpheli, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. 

Özburun beldesinde hayvancılık yapan Mikail Coşkun, 1 Kasım sabahı yol kenarında yanmış bir otomobil gördü. Tamamen yanan aracın babası Gürsel Coşkun'a ait olduğunu fark eden Mikail Coşkun, ön koltukta 2 kişinin yanmış bedeniyle karşılaştı. İhbarla gelen ekipler, bölgede inceleme yaptı. Tanınmaz cesetlerin Gürsel Coşkun ile hayvancılık yapan Ramazan Tezcan'a ait olabileceği değerlendirildi. Cesetlerin yanında ayrıca Coşkun ile Tezcan'a ait olabileceği tahmin edilen cep telefonları bulundu. Cesetler, kimlik tespiti ve otopsi için Afyonkarahisar Adli Tıp Kurumu'nun morguna gönderildi.
İSTASYONDAN BİDONLA AKARYAKIT ALMIŞ
Bölgede 9 boş kovan bulan ekipler, Gürsel Coşkun ile Ramazan Tezcan'ın cep telefonlarının HTS kayıtlarını inceledi. Coşkun ve Tezcan'ın, en son miras nedeniyle sorun yaşadıkları öne sürülen akrabaları G.C., İ.C. ve B.İ. ile görüştükleri tespit edildi. Jandarma 3 şüpheliyi gözaltına aldı. Bu arada, cesetlerin tamamen yandığı, geriye sadece kemik parçalarının kaldığı ve kimlik tespit çalışmalarının sürdüğü belirtildi. Olaya ilişkin soruşturmayı sürdüren ekipler çevredeki güvenlik kameralarını inceledi. Jandarma, şüphelilerden birinin olay yerine yaklaşık 4 kilometre uzaklıktaki bir istasyondan bidonla akaryakıt aldığını belirledi. 3 şüpheli, jandarmadaki işlemlerinin ardından bugün öğle saatlerinde adliyeye sevk edildi. (DHA)

FOTOĞRAFLI
 

 

Afyon HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.