Yerli helikopter ATAK, öğrenciler için gösteri uçuşu yaptı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 26.04.2023 - 11:23, Güncelleme: 26.04.2023 - 11:23
 

Yerli helikopter ATAK, öğrenciler için gösteri uçuşu yaptı

Yerli helikopter ATAK, öğrenciler için gösteri uçuşu yaptı
Akif ÖZALP/SİİRT, (DHA)- SİİRT’te 'Dünya Pilotlar Günü' kapsamında 3’üncü Komando Tugay Komutanlığı'nı zilaret eden lise öğrencileri için yerli helikopter ATAK’la gösteri uçuşu yapıldı. Öğrenciler, uçuşu ilgiyle izledi. 14 Eylül Anadolu Lisesi’nde öğrenim gören öğrenciler, 26 Nisan Dünya Pilotlar Günü kapsamında, 3’üncü Komando Tugay Komutanlığı'nda Jandarma Havacılık Başkanlığı bünyesinde görevli pilotları ziyaret etti. Pilotlar, Jandarma Genel Komutanlığı envanterindeki S-70 Skorsky ve T-129 ATAK tipi helikopterlerini tanıtarak, öğrencilerin merak ettikleri soruları cevapladı. Pilotlar daha sonra yerli helikopter ATAK’la, öğrenciler için gösteri uçuşu yaptı. Gösteri uçuşu, öğrenciler tarafından ilgiyle izlendi. (DHA) FOTOĞRAFLI
Yerli helikopter ATAK, öğrenciler için gösteri uçuşu yaptı

Akif ÖZALP/SİİRT, (DHA)- SİİRT’te 'Dünya Pilotlar Günü' kapsamında 3’üncü Komando Tugay Komutanlığı'nı zilaret eden lise öğrencileri için yerli helikopter ATAK’la gösteri uçuşu yapıldı. Öğrenciler, uçuşu ilgiyle izledi.
14 Eylül Anadolu Lisesi’nde öğrenim gören öğrenciler, 26 Nisan Dünya Pilotlar Günü kapsamında, 3’üncü Komando Tugay Komutanlığı'nda Jandarma Havacılık Başkanlığı bünyesinde görevli pilotları ziyaret etti. Pilotlar, Jandarma Genel Komutanlığı envanterindeki S-70 Skorsky ve T-129 ATAK tipi helikopterlerini tanıtarak, öğrencilerin merak ettikleri soruları cevapladı. Pilotlar daha sonra yerli helikopter ATAK’la, öğrenciler için gösteri uçuşu yaptı. Gösteri uçuşu, öğrenciler tarafından ilgiyle izlendi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.