Yolcu otobüsünde 5 kilo 200 gram esrar ele geçirildi

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 21.02.2022 - 20:00, Güncelleme: 21.02.2022 - 20:00
 

Yolcu otobüsünde 5 kilo 200 gram esrar ele geçirildi

Yolcu otobüsünde 5 kilo 200 gram esrar ele geçirildi
Özcan ÇİRİŞ/BİTLİS, (DHA)- BİTLİS’te durdurulan bir yolcu otobüsünde 5 kilo 200 gram toz esrar ele geçirildi. Gözaltına alınan 2 kişiden 1'i çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.  ​Bitlis İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Tatvan-Van karayolu üzerinde bulunan Küçüksu yol kontrol noktasında bir yolcu otobüsünü durdurararak arama yaptı. Otobüsün bagaj kısmında yapılan aramada 5 parça halinde 5 kilo 200 gram toz esrar ele geçirildi. Uyuşturucu ile ilgili gözaltına alınan 1 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, 1 kişi ise çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. FOTOĞRAFLI
Yolcu otobüsünde 5 kilo 200 gram esrar ele geçirildi

Özcan ÇİRİŞ/BİTLİS, (DHA)- BİTLİS’te durdurulan bir yolcu otobüsünde 5 kilo 200 gram toz esrar ele geçirildi. Gözaltına alınan 2 kişiden 1'i çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. 
​Bitlis İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Tatvan-Van karayolu üzerinde bulunan Küçüksu yol kontrol noktasında bir yolcu otobüsünü durdurararak arama yaptı. Otobüsün bagaj kısmında yapılan aramada 5 parça halinde 5 kilo 200 gram toz esrar ele geçirildi. Uyuşturucu ile ilgili gözaltına alınan 1 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, 1 kişi ise çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.